Anca Stancov - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Numele sub care alerg pentru HOSPICE este Anca & Alex.

980 RON Donatii stranse
100% Complete
500 RON Target
9 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

La Brasov, in luna iulie (unii stiu de ce), Anca participa la cros “in carne si oase” iar Alexandru e doar zambet si soare.

Vrem sa “cumparam” un pic de timp si de ajutor, pentru cei care trebuie sa mai ramana o vreme impreuna, dincolo de boala si de tristete.

Va multumim pentru ajutor !


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Crosul Alearga TU pentru EI powered by MIELE ~ 2019

Aleargă să faci bine. Cu pași mici, cu pași mari, în familie sau cu prietenii, pe distanțe scurte sau mai lungi. Aleargă TU pentru EI! Ei sunt copiii și adulții cu boli incurabile, prinși î

9 Donatii

Ioana

150 RON
15 Jul 2019

May the Force be with you!

30 RON
05 Jul 2019
Go Anca !
27 Jun 2019

Monica Valeanu

20 RON
25 Jun 2019

Bosii

200 RON
25 Jun 2019
Go Anca!
24 Jun 2019
Te pupam si mult spor, Carmen si Dany
23 Jun 2019
21 Jun 2019

Anonymous

150 RON
21 Jun 2019