Traian-Cristian David-Matei - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Alerg de ziua mea pentru HOSPICE Casa Sperantei

335 RON Donatii stranse
33.5% Complete
1,000 RON Target
5 Donatii

 

Salutare,

Numele meu este Traian-Cristian David-Matei si alerg de ziua mea pentru HOSPICE Casa Sperantei. Motto-ul meu este: "Dincolo de fericire si nefericire este pacea." (Eckhart Tolle)

Imi place sportul si iubesc sa ajut oamenii. Sunt in continuare alaturi de HOSPICE Casa Sperantei (pentru care am alergat la Sky Run si Semimaraton Brasov, am patinat in cadrul campaniei "Alearga de ziua ta!" cu Ana-Maria Branza si am inotat la Ultra Swim) pentru a finaliza amenajarea interiorului spitalului HOSPICE din Bucuresti.

Am incredere ca impreuna putem reusi! :D

Multumesc anticipat!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Spatiu "Beauty and care" - Centrul de zi HOSPICE Brasov

HOSPICE Casa Sperantei isi propune amenajarea unui spațiu dedicat coafurii, masajului si ingrijirii mainilor pacienților: colțul ‘ Beauty and care’ din cadrul Centrului de zi - Brasov. Inițiativa este menită să contribuie la creșterea încrederii în sine, la eliminarea discriminarii de care suferă persoanele diagnosticate cu cancer și la îmbunătățirea imaginii corporale a pacientilor.

Dăruiește ziua ta ~ 2014

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți

5 Donatii

Cristian David-Matei

120 RON
Si mai multe donatii :)
27 Dec 2014

Cristian David-Matei

95 RON
Mai multe donatii ;)
23 Dec 2014

Cristian David-Matei

100 RON
Donatii :)
21 Dec 2014

radu cristi

10 RON
20 Dec 2014

RADU N.

10 RON
Mult succes,Cristian !
09 Dec 2014