Bianca Gradinariu - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Donez pasiunea mea copiilor de la Hospice

360 RON Donations raised
72% Complete
500 RON Target
7 Donations
I want to donate!

 

Buna,

Sunt Bianca, iar de Craciun vreau sa donez pasiunea mea pentru handmade copiilor de la centrul HOSPICE 

Astfel, am pregatit 25 de pachetele simbolice pentru Craciun, ce contin 2 decoratiuni pentru brad (stelute 3D) si turta dulce delicioasa si aromata, care are la baza o reteta speciala si multa dragoste :)

Eu va ofer cadou, in semn de recunostinta, un pachetel pentru Craciun pentru orice donatie de minimum 20 ron. Astfel faceti un dar copilasilor si primiti si voi inapoi un cadou. Cum se spune " dar din dar se face Rai'.

Iar la o donatie de 50 de lei va ofer 3 pachetele si un cadou special surpriza :)

Pentru detalii va rog sa-mi lasati un mesaj la adresa de e-mail gradinariu.bianca@gmail.com.

Un gand bun si de multumire pentru fiecare dintre voi!


Read the story below or recommend this campaign to your friends.

in benefit of

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Dăruiește talentul sau pasiunea ta ~ 2014

Pentru ca nimic nu este mai frumos decât să poți împartăși cu ceilalți pasiunile și talentele tale, am început prin a-i încuraja pe cei care sunt pasionați de sport să își puna pasiunea

7 Donations

2 pachetele frumoase

40 RON
06 Jan 2015

Claudia Roseanu

50 RON
Ma bucur ca pot sa particip la aceast frumos proiect! Claudia
19 Dec 2014

6 pachete minunate

100 RON
19 Dec 2014

1 pachet minunat

20 RON
19 Dec 2014

Ana-Maria Besleaga

30 RON
18 Dec 2014

3 cosulete MINUNATE :D

90 RON
18 Dec 2014

Gabriel Ionica

30 RON
=)
18 Dec 2014