Marcela Druta - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Cel mai frumos cadou

30 RON Donatii stranse
100% Complete
1 RON Target
1 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Dragi prieteni/colegi,

Anul acesta am decis sa-mi donez ziua de nastere celor de la #HospiceCasaSperantei. Pe 25 august, cei care doriti sa-mi spuneti la multi ani si vreti sa ma surprindeti cu ceva, dar nu stiti ce sa alegeti, va ofer o solutie foarte simpla – oferiti acei banuti echipei #Hospice. Banii stransi vor ajuta la imbunatatirea calitatii vietii copiilor si adultilor care se confrunta cu boli incurabile. #HospiceCasaSperantei sunt o echipa de oameni minunati care le ofera ingrijirea medicala, sprijin social si consiliere psiho-emotionala atat pacientilor, cat si apartinatorilor.

Tot procesul dureaza foarte putin si mai ales, nu exista un buget minim. Orice suma mica, poate contribui la fapte marete.

Hai sa oferim zambete celor care nu au motive prea multe sa o faca, insa stiu sa se bucure de fiecare clipa. Sunt oameni de la care avem foarte multe de invatat <3

Va multumesc foarte foarte mult.

#HospiceCasaSperantei #Multumesc #Doneaza


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține Taberele de Vara HOSPICE 2019

Sănătoși sau bolnavi, copiii așteaptă cu aceeași nerăbdare vacanța de vară. Pentru că orice copil merită să viseze, să-și facă planuri, să râdă și să se bucure de copilărie, HOSPICE organizează și anul acesta cinci tabere pentru micii noștri pacienți, dar și pentru copiii pacienților noștri.

1 Donatii

Anonymous

30 RON
29 Jul 2019