Razvan Acsente - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Cel mai frumos cadou

420 RON Donatii stranse
60% Complete
700 RON Target
8 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Dragi prieteni,

De ziua mea îmi doresc foarte mult să îi susțin pe cei de la HOSPICE Casa Speranței, care de 27 de ani au in îngrijire pacienți, adulți și copii ce suferă de boli incurabile.

Anual aproape 300 de copii beneficiază de experiențe unice alături de echipa HOSPICE in Taberele de vara, care au loc de 15 ani și fac parte din suportul holistic pe care îl oferă HOSPICE. Activitățile au ca scop creșterea stimei de sine a copiilor, învățarea unei relaționări adecvate, gestionarea echilibrată din punct de vedere emoțional a situației medicale, precum și dezvoltarea abilităților practice. Familiile micilor pacienți primesc de asemenea sprijin prin crearea de grupuri de suport.

Împreună putem să ajutăm copiii care trec prin situații dificile. Orice donație contează, iar pentru micuții pacienți va însemna un moment de normalitate, în care să se bucure de copilărie.

 

Hai să facem dintr'o singură bucurie, multe zâmbete pe chipurile unor copii care n'o să facă riduri de la atâta râs. 

Vă mulțumesc din suflet pt cel mai frumos cadou! 

#goodvibes no matter what! 

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține Taberele de Vara HOSPICE 2019

Sănătoși sau bolnavi, copiii așteaptă cu aceeași nerăbdare vacanța de vară. Pentru că orice copil merită să viseze, să-și facă planuri, să râdă și să se bucure de copilărie, HOSPICE organizează și anul acesta cinci tabere pentru micii noștri pacienți, dar și pentru copiii pacienților noștri.

8 Donatii

Anonymous

30 RON
06 Aug 2019

Alexandra

100 RON
La muuuuulti ani :)
06 Aug 2019
05 Aug 2019
Happy 3️⃣0️⃣
05 Aug 2019
GG pentru initiativa :)
05 Aug 2019
La multi ani cu oameni frumosi in jurul tau si good vibes!
05 Aug 2019
La multi ani Acsente! Sa faci frumos!
05 Aug 2019

Good vibes Fairy

30 RON
La multi ani, Razvan!
05 Aug 2019