Ana Glavce - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Cel mai frumos cadou

475 RON Donatii stranse
31.666666666667% Complete
1,500 RON Target
3 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Dragi prieteni

De ziua mea îmi doresc foarte mult să susțin unul dintre proiectele celor de la HOSPICE Casa Speranței, care de 27 de ani au in îngrijire pacienți, adulți și copii ce suferă de boli incurabile.

Este vorba despre Taberele de vara, care au loc de 15 ani și fac parte din suportul pe care îl oferă HOSPICE. Activitățile au ca scop creșterea stimei de sine a copiilor, învățarea unei relaționări adecvate, gestionarea echilibrată din punct de vedere emoțional a situației medicale, precum și dezvoltarea abilităților practice. Familiile micilor pacienți primesc de asemenea sprijin prin crearea de grupuri de suport.

Împreună putem să ajutăm copiii care trec prin situații dificile sa primeasca un moment de normalitate, în care să se bucure de copilărie.

Asadar, in cazul in care v-ati gandit sa-mi faceti un cadou, as dori ca acesta sa fie o donatie pe această pagină.

 

Daca reusim sa facem in asa fel incat macar trei copii sa se poata bucura de o mica vacanta in care sa uite de necaz eu voi fi fericita J (daca reusim mai mult, voi fi in al noualea cer – dar nu cutez sa am pretentii atat de mari de la viata).


Mulțumesc!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține Taberele de Vara HOSPICE 2019

Sănătoși sau bolnavi, copiii așteaptă cu aceeași nerăbdare vacanța de vară. Pentru că orice copil merită să viseze, să-și facă planuri, să râdă și să se bucure de copilărie, HOSPICE organizează și anul acesta cinci tabere pentru micii noștri pacienți, dar și pentru copiii pacienților noștri.

3 Donatii

Cristina Dumitru

75 RON
16 Aug 2019
Vacanta frumoasa!
13 Aug 2019
300 RON
13 Aug 2019