Calin Horia - Fundația HOSPICE Casa Speranței

21K pentru Hospice

390 RON Donatii stranse
78% Complete
500 RON Target
7 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Am inceput sa alerg in urma cu cateva luni pentru a ma mentine in forma si am reusit sa transform aceasta activitate in ceva constant din viata mea.

Sunt departe de a ma denumi alergator de maraton, dar mi-am propus ca pentru luna octombrie sa ating 21KM si sa o fac pentru echipa Hospice si pentru toata activitatea lor in ingrijirea paliativa a pacientilor din Romania. 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2019

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Este cel

7 Donatii

Anonymous

20 RON
06 oct 2019

Madalina

50 RON
03 oct 2019
25 sep 2019
24 sep 2019

Anonymous

20 RON
24 sep 2019

Madalin Zabava

50 RON
Faceti o treaba foarte buna, tineti-o tot asa!
04 sep 2019

Anonymous

150 RON
RUN, HORIA, RUN!!!
01 sep 2019