Mihaela Maravela - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Impreuna aducem bucurie!

500 RON Donatii stranse
25% Complete
2,000 RON Target
1 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Imi place sa alerg pentru placerea momentului si starea de bine pe care o am dupa alergare. Dar m-am hotarat sa alerg pentru mai mult decat bucuria mea, asa ca voi alerga la Maratonul Bucuresti in echipa Team HOSPICE.

Scopul este sa ajut la strangerea fondurilor necesare pentru ingrijirea copiilor si adultilor bolnavi incurabil de care se ocupa fundatia.

Sper sa ma ajutati ca impreuna sa aducem bucurie acolo unde este mare nevoie.

Multumesc dragii mei!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2019

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Este cel

1 Donatii

Anonymous

500 RON
14 aug 2019