Mircea Sirbu - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Alerg pentru timpul lor!

650 RON Donatii stranse
86.666666666667% Complete
750 RON Target
3 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

La 21 de ani voi alerga din nou pentru Hospice intr-o cursa de semimaraton. 

Fiind abia anul 3, stiu ca pot face prea putine, pe langa invatatul pentru facultate,  pentru a-i ajuta pe oamenii ce mai au putin timp, si de aceea am ales sa alerg in TEAM HOSPICE. Va rog pe voi sa ne ajutati pe mine si pe pacientii Casei Hospice in cursa contra cronometru.

Ne vedem pe 13 octombrie!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2019

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Este cel

3 Donatii

Anonymous

400 RON
29 Sep 2019

Ştibi

50 RON
19 Sep 2019

Anonymous

200 RON
Multa bafta!
23 Aug 2019