Alexandra Teodorescu - Fundația HOSPICE Casa Speranței

ALERG PENTRU PACIENȚII CU BOLI INCURABILE

625 RON Donatii stranse
100% Complete
500 RON Target
9 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Pentru pacienții cu boli incurabile TIMPUL curge mai repede decât pentru ceilalți. Pe 13 octombrie 2019 alerg 10km pentru pacienții HOSPICE.

Hospice Casa Speranței este cea mai mare fundație din țară care oferă gratuit servicii specializate de îngrijiri paliative pacienților cu cancer și alte boli incurabile.

Ajută-mă să ajut! DONEAZĂ! Orice sumă este binevenită.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2019

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Este cel

9 Donatii

Anonymous

50 RON
06 Oct 2019

Anonymous

75 RON
10 Sep 2019
Ca sa faci targetul
07 Sep 2019

Anonymous

250 RON
02 Sep 2019

Anonymous

40 RON
Mult succes!
31 Aug 2019
27 Aug 2019

Anonymous

50 RON
Te incurajez!!! Bucurie!
26 Aug 2019

Anonymous

30 RON
Go Alexandra!
26 Aug 2019

Anonymous

50 RON
Felicitari, Alexandra!! Esti minunata!! Ma bucur tare mult ca te cunosc!
26 Aug 2019