Madalin Ionut Tudose - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Vreau ca un copil de la HOSPICE sa zambeasca din nou!

325 RON Donatii stranse
32.5% Complete
1,000 RON Target
6 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

 

 

500 km pentru a strânge bani necesari copiilor cu boli incurabile. Atât mi-am propus eu sa alerg pana pe data de 4 Aprilie pentru a susține aceasta cauza. Acum poți si tu sa ii ajuți pe copii îngrijiti la HOSPICE Casa Sperantei printr-o donație, un like sau un share, bani care vor fi folosiți pentru susținerea serviciilor de îngrijire a copiilor oferite de HOSPICE Casa Sperantei.Fiecare donație contează si am încredere ca putem face diferența!

Va mulțumesc!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Centrul de zi HOSPICE pentru copii Brasov

Cu ajutorul tău, putem reda clipe de normalitate copiilor diagnosticați cu boli incurabile. În centrul de zi al fundației HOSPICE Casa Speranței, 30 de micuți vor primi mângâiere, sprijin și consiliere în lupta lor cu boala.

Semimaraton Brasov Intersport ~ 2015

În fiecare an, în România, peste 500 de copii sunt diagnosticați cu cancer. Pentru că preferăm să ne astupăm urechile când auzim de așa ceva, acești copii rămân de cele mai multe ori la s

6 Donatii

Nicoleta Capata

150 RON
Succes!
24 mar 2015

Vlad Tanase

20 RON
Felicitari pentru ca ai ales sa sustii aceasta cauza! Iti doresc mult succes si picioare de fier! :)
16 feb 2015

Alina Moise

20 RON
26 ian 2015

Mirela TD

50 RON
26 ian 2015

Alexandru Spinu

10 RON
23 ian 2015

Nicoleta Capata

75 RON
21 ian 2015