Constantin Paval - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Vreau ca un copil de la HOSPICE sa zambeasca din nou!

400 RON Donatii stranse
40% Complete
1,000 RON Target
8 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

 

Suntem adulti, maturi, iubitori iar cand vedem vreo familie in care micul lor ingeras are vreo problema medicala ni se rupe parca sufletul deoarece, ingerasii, chiar nu au nici o vina. Sunt familii care din veniturile lor nu reusesc sa treaca un astfel de hop (lovitura), iar aici intervin oamenii simpli ca noi, cu inima si dragoste.

Pe 4 Aprilie voi alerga la Intersport Semimaraton Brasov unde m- am alaturat proiectului Fundatiei HOSPICE. 10 lei de la mine, cu 10 lei de la tine, cu 10 lei de la prietenii tai, cu 10 lei ... puteti face o diferenta majora contribuind alaturi de mine la proiectul  "Vreau ca un copil de la HOSPICE sa zambeasca din nou!", este important sa va mobilizati pe saiturile de socializare si sa dati share in locul likeurilor. Va sunt recunoscator si va respect decizia pe care o veti lua - pentru toti cei care contribue (financiar) la acest gest caritabil pe parcursul competitiei din 4 Aprilie voi purta un tricou cu numele tuturor donatorilor.

Va multumesc si sa aveti o viata plina de culoare!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Centrul de zi HOSPICE pentru copii Brasov

Cu ajutorul tău, putem reda clipe de normalitate copiilor diagnosticați cu boli incurabile. În centrul de zi al fundației HOSPICE Casa Speranței, 30 de micuți vor primi mângâiere, sprijin și consiliere în lupta lor cu boala.

Semimaraton Brasov Intersport ~ 2015

În fiecare an, în România, peste 500 de copii sunt diagnosticați cu cancer. Pentru că preferăm să ne astupăm urechile când auzim de așa ceva, acești copii rămân de cele mai multe ori la s

8 Donatii

diversi donatori

100 RON
06 apr 2015

Bogdan - coleg de alergare

50 RON
03 apr 2015

Andrei - coleg de alergare

50 RON
Alergam impreuna!
03 apr 2015

Veronica Craciun

40 RON
Sustinem proiectul HOSPICE prin tine. fiti binecuvantati!
03 apr 2015

Rares si Petru Tatomir

40 RON
Un gest mic pentru zambetul ingerasilor cu nevoi!
03 apr 2015

Catalina Paval

50 RON
Gesturile mici fac lucrurile mari!
03 apr 2015

Darius Paval

50 RON
Pentru o viata mai buna si zambete de copii fericiti!
03 apr 2015

Maria Ilie

20 RON
Oamenii pot face diferenta!
03 apr 2015