Marc Sandu - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Ajută-mă să ajut mai departe la Sky Run!

400 RON Donatii stranse
80% Complete
500 RON Target
6 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Salut, sunt Marc, poate unii dintre voi mă cunoaşteţi dacă aţi ajuns pe această pagină. Mă ştiţi de la concursurile de ciclism şi de motociclism.

Acum am decis să sparg gheaţa alergând până în vârful Sky Tower Bucureşti, la concursul Sky Run! Este o competiţie aparte, efortul alergării făcându-se la verticală, pe cele 680 de trepte ale Sky Tower. Se întâmplă pe 7 decembrie şi toate fondurile încasate sunt direcţionate spre HOSPICE Casa Speranţei, o organizaţie caritabilă care doreşte să finalizeze un centru de îngrijiri paliative pentru bolnavii incurabili.

Am ales să fiu fundraiser, este chiar prima mea experienţă de acest gen şi am nevoie să pornesc cu dreptul.  

Te rog ajută-mă să cred că decizia mea a fost una inspirată. Ajută-mă să ajut mai departe. Mulţumesc!  

Doresc să mă recompensez invitându-i pe toţi cei care au făcut donaţii, la o super tură de biciclete pe cărările pădurii Băneasa, ture în care am să vă învăţ tot ce ştiu despre cum se abordează aceste trasee!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Centrul Hospice Bucuresti

Deschiderea noii unități clinice de tip HOSPICE de la București va fi o mare provocare pentru noi. Prima unitate clinică cu paturi, de tip HOSPICE, a fost inaugurată, la Brașov, în 2002 și experiența pe care am dobândit-o acolo este extrem de prețioasă. Știm însă că nu am fi putut să facem nimic din toate acestea fără ajutorul dumneavoastră.

Sky Run ~ 2013

Îți multumim pentru că ai ales să sustii cauza HOSPICE Casa Sperantei prin inscrierea la SkyRun (7 decembrie 2013). Indiferent de obiectivele tale personale ca alergător, te asigurăm că efortul

6 Donatii

Dorin Dîrnescu

100 RON
Iti ureaza succes colegii tai de la KTM CYCLING TEAM SIBIU !
06 Dec 2013

Roxana Radu

50 RON
05 Dec 2013

ciprian popescu

100 RON
03 Dec 2013

ionut batu

50 RON
Mult succes și frumoasă inițiativă.
30 Nov 2013

georgeta petrescu

50 RON
28 Nov 2013

Ionut Mosteanu

50 RON
27 Nov 2013