Claudia Neciu - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Alerg din iubire si respect pentru oameni, alerg pentru pacientii HOSPICE

600 RON Donatii stranse
100% Complete
500 RON Target
8 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Salutare!

Eu, Claudia, un om simplu, foarte simplu, am o dorinta puternica, aceea de a oferi sprijin semenilor nostri. Asadar, draga OM, te provoc din nou la fapte bune!

Voi alerga 10 km la Maraton International Bucuresti/octombrie 2019 pentru a oferi o raza de speranta, alinare, bucurie copiilor si adultilor cu boli grave, ingrijiti gratuit de HOSPICE Casa Sperantei.

Iti voi fi profund recunoscatoare daca a-i face echipa cu mine, una antrenata in fapte bune si sa donezi pentru aceasta cauza, iar eu voi alerga cat ma vor tine picioarele, promit!

Nu-ti face griji, orice suma este importanta, doneaza cat doresti! Impreuna pentru viata, impreuna pentru oameni.

Multumesc din suflet, draga OM!  


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2019

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Este cel

8 Donatii

100 RON
07 Oct 2019

Anonymous

55 RON
Succes in ceea ce faceți!
25 Sep 2019

Moisil Leontin

100 RON
23 Sep 2019
22 Sep 2019

Iulian

50 RON
20 Sep 2019

Catalin Toma

140 RON
20 Sep 2019

Anonymous

30 RON
18 Sep 2019

Claudia Neciu

50 RON
10 Sep 2019