Ionel Gheonea - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Împreună putem ajuta pacienții HOSPICE!

505 RON Donatii stranse
100% Complete
500 RON Target
6 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Împreuna putem ajuta pacienții HOSPICE! Pe 13 Octombrie voi alerga 10 km pentru pacienții HOSPICE!

Hospice Casa Speranței este cea mai mare fundație din țară care oferă gratuit servicii specializate de îngrijiri paliative pacienților cu cancer și alte boli incurabile.

Haideți să ajutăm impreună! Orice suma donată este binevenită!

 

Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2019

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Este cel

6 Donatii

ALEXANDRA T

75 RON
Sa faci targetul :)
07 Oct 2019
05 Oct 2019

Anonymous

100 RON
23 Sep 2019
Esti minunat! ❤️
11 Sep 2019

Anonymous

50 RON
Felicitari si mult succes!
06 Sep 2019

Anonymous

30 RON
Multă sănătate !
06 Sep 2019