Nicolae Jurca - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Zilnic alergam dupa diferite idealuri si ambitii personale, dar in data de 4 aprilie 2015, alaturi de Echipa HOSPICE Casa Sperantei

130 RON Donations raised
13% Complete
1,000 RON Target
3 Donations

 

Zilnic alergam dupa diferite idealuri si ambitii personale, dar in data de 4 aprilie 2015, alaturi de Echipa HOSPICE Casa Sperantei, voi alerga la Semimaraton Brasov pentru sustinerea si dezvoltarea serviciilor specializate de ingrijire paliativa a bolnavilor incurabili.

Am nevoie si de sustinerea voastra printr-o donatie, indiferent de suma. 


Read the story below or recommend this campaign to your friends.

in benefit of

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Centrul de zi HOSPICE pentru copii Brasov

Cu ajutorul tău, putem reda clipe de normalitate copiilor diagnosticați cu boli incurabile. În centrul de zi al fundației HOSPICE Casa Speranței, 30 de micuți vor primi mângâiere, sprijin și consiliere în lupta lor cu boala.

Semimaraton Brasov Intersport ~ 2015

În fiecare an, în România, peste 500 de copii sunt diagnosticați cu cancer. Pentru că preferăm să ne astupăm urechile când auzim de așa ceva, acești copii rămân de cele mai multe ori la s

3 Donations

ALINA BARLOG

50 RON
05 Feb 2015

Razvan Popa

30 RON
sa te pup
30 Jan 2015

Laurentiu Comsa

50 RON
Success!!!
30 Jan 2015