Ionuț Drăgan - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Run for Life!

50 RON Donatii stranse
5% Complete
1,000 RON Target
1 Donatii

 

Deși întotdeauna am fost pasionat de sport, în urmă cu trei ani mi-am redescoperit pasiunea pentru bicicletă, pasiune ce a devenit din ce în ce mai serioasă, odată cu înscrierea pentru prima oara la un maraton. Acolo am început să tind catre performanță și recorduri personale și tot acolo am descoperit că noțiunea de competiție este un lucru care mă motivează extrem de mult.

Deși sunt diagnosticat cu diabet zaharat insulino-dependent, pot spune cu mândrie ca m-am clasat în peste 25 de maratoane în prima jumatate dintre concurenți, reusind fără probleme să fiu la fel de competitiv ca și ceilalți participanți perfect sănătoși.

Pentru că anul acesta provocarea cea mai mare a fost participarea la Triathlon Challenge Mamaia, pe care l-am terminat cu succes, o altă provocare legată de data aceasta de latura umană m-a împins ca, pentru o cauză nobilă, să particip la Sky Run, fiind influențat nu numai de latura sportivă și spiritul competitiv, ci și de dorința de a ajuta.

Deci, să ajutăm!

Haideți să ne mobilizăm macar din când în când pentru ajutorarea unor oameni cu probleme, care au neșansa de a trăi într-o lume a durerii.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Centrul Hospice Bucuresti

Deschiderea noii unități clinice de tip HOSPICE de la București va fi o mare provocare pentru noi. Prima unitate clinică cu paturi, de tip HOSPICE, a fost inaugurată, la Brașov, în 2002 și experiența pe care am dobândit-o acolo este extrem de prețioasă. Știm însă că nu am fi putut să facem nimic din toate acestea fără ajutorul dumneavoastră.

Sky Run ~ 2013

Îți multumim pentru că ai ales să sustii cauza HOSPICE Casa Sperantei prin inscrierea la SkyRun (7 decembrie 2013). Indiferent de obiectivele tale personale ca alergător, te asigurăm că efortul

1 Donatii

Ionut Dragan

50 RON
Eu am donat de 2 ori, o data aici si inca o data ca alergator la SKY RUN. Astept si ajutorul vostru !
06 dec 2013