Echipa Fidipide - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Legal Runners alearga pentru Hospice

510 RON Donatii stranse
25.5% Complete
2,000 RON Target
7 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Salut! Suntem Ioana,George, Diana si Cristina si facem parte din echipa Legal Runners si pe 12 - 13 octombrie alergam cot la cot cu colegii nostri pentru speranta. HOSPICE Casa Sperantei merita orice ajutor din partea noastra pentru ca ei ofera speranta oamenilor bolnavi.

Orice like, share, donatie sau pur si simplu faptul ca ati citit acest mesaj reprezinta o speranta la un viitor mai bun pentru acei oameni care asteapta ziua de maine cu mai multa speranta.

Haideti sa facem nu lucruri mari, ci lucruri mici, impreuna, cot la cot.

We are Legal Runners!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2019

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Este cel

7 Donatii

Din toata inima. Bafta, Ioana!
07 Oct 2019
Pentru speranță, pentru mai bine
01 Oct 2019

Anonymous

100 RON
Succes!
28 Sep 2019
Victor vrea sa faca o lume mai buna!
14 Sep 2019

Bik

30 RON
Baftă multa!
11 Sep 2019
Go Ioana! GO!
11 Sep 2019

Ion Cristinel Radu

30 RON
10 Sep 2019