Ionuț Paunescu - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Alerg pentru HOSPICE

165 RON Donatii stranse
33% Complete
500 RON Target
5 Donatii
22 Zile ramase
Vreau sa fac o donatie!

 

Salut! Sunt Viorel si alerg pentru pacientii de la HOSPICE Casa Sperantei!

HOSPICE ofera ingrijiri paliative gratuite copiilor si adultilor cu boli limitatoare de viata.

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2019

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Este cel

5 Donatii

Anonymous

20 RON
Bafta!
16 Sep 2019

Anonymous

35 RON
Bafta!
12 Sep 2019

Anonymous

40 RON
Bafta!
11 Sep 2019

Anonymous

20 RON
Bafta
11 Sep 2019

Anonymous

50 RON
Bafta!
11 Sep 2019