Doru Todorut - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Alerg din nou cu Ciprian pentru HOSPICE!

0 RON Donatii stranse
0% Complete
1,000 RON Target
0 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Am considerat mereu oamenii care fac bine în jurul lor ca fiind înțelepți, maturi, pozitivi, culți. La prima vizită la HOSPICE Casa Speranței în decembrie 2016 am întâlnit asemenea oameni și i-am îndrăgit pe loc. Apoi am cunoscut o parte dintre copiii care au parte de îngrijire paliativă din partea HOSPICE, cu ocazia sărbătorilor de iarnă, a Crăciunului. M-am atașat de Ciprian Datcu, un tânăr de 21 ani cu care am păstrat de atunci legătura în permanență.  Mai mult, am alergat alături la mai multe ediții ale maratonului și semimaratonului, e deja o tradiție să participăm împreună.

Acum, în mai, vrem să alergăm din nou. Pentru el, pentru visul lui, pentru bucuria lui. Haideți să fim mai înțelepți, mai pozitivi, mai maturi și mai culți! Haideți să luăm exemplu de la HOSPICE Casa Speranței România! Orice sumă donată se va transforma în sprijin pentru pacienții care înfruntă o boală incurabilă.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2019

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Este cel

0 Donatii

Nu exista nici o donatie. Fii primul care doneaza!