Andreea Crivoi - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Andreea Crivoi susține HOSPICE la Sky Run

250 RON Donatii stranse
50% Complete
500 RON Target
1 Donatii

 

Salut,

Sunt Andreea Crivoi și pe data de 7 Decembrie voi alerga la Sky Run în cel mai înalt turn din România.

Motivul pentru care particip la această competiție este de a strânge fonduri pentru noul spital dedicat îngrijirii paliative pe care HOSPICE Casa Speranțe îl construiește în București.

Iți sunt recunoscător și iți mulțumesc anticipat, atât în nume personal, cât și în numele fundației HOSPICE.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Centrul Hospice Bucuresti

Deschiderea noii unități clinice de tip HOSPICE de la București va fi o mare provocare pentru noi. Prima unitate clinică cu paturi, de tip HOSPICE, a fost inaugurată, la Brașov, în 2002 și experiența pe care am dobândit-o acolo este extrem de prețioasă. Știm însă că nu am fi putut să facem nimic din toate acestea fără ajutorul dumneavoastră.

Sky Run ~ 2013

Îți multumim pentru că ai ales să sustii cauza HOSPICE Casa Sperantei prin inscrierea la SkyRun (7 decembrie 2013). Indiferent de obiectivele tale personale ca alergător, te asigurăm că efortul

1 Donatii

Peter H.

250 RON
Go for it !!
02 dec 2013