Camelia Deaconu - Fundația HOSPICE Casa Speranței

LIFE is LOVE and LOVE is giving

200 RON Donatii stranse
40% Complete
500 RON Target
2 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Dear friends,

On October 13th, I have the privilege to be again part of the Bucharest Marathon, running with my heart the 42km for sharing smiles and happy moments to Hospice Casa Sperantei’s patients.

 

I am asking for your help to fund the vital work Hospice is doing for both children and adults diagnosed with an incurable disease.

 

There are many profound moments, when Hospice offers outstanding care and support to patients and families who are going through difficult times, but there are also moments full of joy and caring.

 

Think of giving as a privilege and remember that the happiest people are not those getting more, but those giving more.

 

Heartfelt thanks for all your support.

Camelia


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2019

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Este cel

2 Donatii

Anonymous

100 RON
09 Oct 2019
Namaste :)
08 Oct 2019