Adeline Radu - Fundația HOSPICE Casa Speranței

If it doesn’t challenge you, it won’t change you

175 RON Donatii stranse
100% Complete
75 RON Target
4 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

On 12th of October, I am running the popular race (3K) for Hospice and I am joining their mission to support adults and children with life-threatening illnesses.

 

I believe in being a reflection of what you’d like to receive. If you want respect, give respect, if you want love, give love and if you want to be receive help, give help.

 

I look forward to this experience and I hope you can support me!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2019

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Este cel

4 Donatii

“To give and to be generous are attributes of Mine; well is it with him that adorneth himself with My virtues.”
07 Oct 2019

Anonymous

20 RON
07 Oct 2019

Ana

50 RON
07 Oct 2019

FF

30 RON
Felicitari pentru initiativa de a participa si multa bafta la cursa!
07 Oct 2019