Privește cerul și donează pentru HOSPICE :)

 

Ionuț Constantinescu Fundația HOSPICE Casa Speranței

32% Complete
320 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
4
Donații

Alerg pe 7 Decembrie la Sky Run pentru că sunt curios să aflu cum se vede cerul de acolo de sus, după ce urci pe scari fără oprire... 

Aceasta ar putea fi o motivație frumoasă. Dar motivația mea este și mai frumoasă: alerg pentru a-i ajuta pe pacienții HOSPICE Casa Speranței să se poată bucura cât mai mult posibil de privit cerul.

Fiecare donație din partea ta reprezintă încă o caramidă pentru noul spital de îngrijire paliativă construit de HOSPICE Casa Speranței în București (mai multe detalii aici: http://www.hospice.ro/new-hospice/).

Mulțumesc și nu uita:

Privește cerul și donează! :)


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Deschiderea noii unități clinice de tip HOSPICE de la București va fi o mare provocare pentru noi. Prima unitate clinică cu paturi, de tip HOSPICE, a fost inaugurată, la Brașov, în 2002 și experiența pe care am dobândit-o acolo este extrem de prețioasă. Știm însă că nu am fi putut să facem nimic din toate acestea fără ajutorul dumneavoastră.

Îți multumim pentru că ai ales să sustii cauza HOSPICE Casa Sperantei prin inscrierea la SkyRun (7 decembrie 2013). Indiferent de obiectivele tale personale ca alergător, te asigurăm că efortul tău va ajuta mulți pacienți ingrijiti de HOSPICE Casa Speranței. Ne bazăm pe generozitatea ta și a susținătorilor tăi pentru a termina constructia centrului de ingrijiri paliative HOSPICE Ca

 

4 Donații

06 Dec 2013
Succes si felicitari pentru initiativa.
05 Dec 2013
Totul pare mai frumos, cand te uiti de sus in jos :)
04 Dec 2013
Ionut Constantinescu, felicitari ca sustii aceasta cauza! Success.. Nancy
04 Dec 2013