Beatrice Parîng - Fundația HOSPICE Casa Speranței

MOvember la Brasov susține HOSPICE!

0 RON Donatii stranse
0% Complete
2,000 RON Target
0 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Știai că la nivel european, 1 din 10 bărbați face cancer de prostată?
* 2.000 de români mor anual din cauza cancerului la prostată.
* Cancerul de prostată a devenit a treia cauză de deces la bărbați, după cancerul pulmonar și cel colorectal.

Îți spunem toate acestea deoarece luna aceasta MOvember a ajuns și la Brașov.

Ce este MOvember? Moustache+ November= MOvember

În spatele lunii dedicate mustăţilor, aşa cum îi spune şi numele,  se află dorința unei comunități de a atrage atenţia asupra problemelor de sănătate specifice bărbaţilor, în special asupra  cancerul de prostată. 

Cum facem asta? bărbaţii își lasă mustaţă în luna noiembrie  și astfel pot începe discuții cu tatăl, cu fratele, cu prietenii săi despre necesitatea unei consultații de prostată, mai ales dacă au peste 45-50 de ani.

HOSPICE Casa Speranței este partener MOvember deoarece o parte din pacienții noștri bărbați luptă zi de zi cu un astfel de tip de cancer. În multe cazuri un control la prostată timpuriu ar fi făcut o diferență majoră în evoluția bolii și șansele de supraviețuire. Dar știm că bărbații din viața noastră își fac timp oricând pentru orice altceva sau altcineva decât pentru pripria sănătate  

Dacă vrei să alături mustăților și o faptă bună, donează aici pentru HOSPICE Casa Speranței, partener al campaniei #movemberbrasov. 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

0 Donatii

Nu exista nici o donatie. Fii primul care doneaza!