Best birthday present

 

Denisa Fainis Fundația HOSPICE Casa Speranței

0% Complete
0 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
0
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Nothing feels better than sharing your joy with those in need for help. This year I decided to celebrate my birthday by giving back for a good cause.

In lieu of presents, please donate towards this centre, that provides life betterment for children that are terminally ill.

Thank you for supporting this, and if you like the idea, you can also gift your birthday using this platform galantom.ro/daruiesteziuata


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

La Centrul de zi pentru copii de la HOSPICE Casa Speranței, cei mici au parte de activități de terapie prin artă, ludoterapie, terapie cu animale și meloterapie, socializează și beneficiază de suport psihologic oferit de specialiștii noștri.

Ajută-ne să-i scoatem din izolare pe copiii cu boli incurabile și cu prognostic de viață limitat. La Centrul de zi pentru copii de la HOSPICE București, cei mici au parte de activități de terapie prin artă, ludoterapie, terapie cu animale și meloterapie, socializează și beneficiază de suport psihologic oferit de specialiștii noștri. Circa 30 de copii participă lunar la activități

 

0 Donații

Nu există nici o donaţie. Fii primul care donează!
Denisa Fainis : Fundația HOSPICE Casa Speranței
Best birthday present