Andreea Lupu - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Intr-o secunda vi se poate schimba viata. In bine sau in rau.

525 RON Donatii stranse
52.5% Complete
1,000 RON Target
6 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Intr-o secunda vi se poate schimba viata. In bine sau in rau. Iar atunci cand este in rau, nu stiti ce cale sa apucati, la cine sa apelati, cine va poate ajuta. Sunteti speriati, dezorientati…… Mai ales in cazul unei boli incurabile, cand totul se destrama, va intrebati de ce tocmai voi, cu ce ati gresit…..? Nu exista raspuns! Sau i se intampla unui membru al familiei, unui prieten, unei cunostinte….se poate intampla oricand, oricui…..

Hospice Casa Sperantei este o organizatie nonguvernamentala al carui scop este alinarea durerii, fizice si psihice. Este sprijinul nostru si al lor. Este o a doua casa. Este formata din oameni care lucreaza pentru oameni.

Noi, voluntarii, suntem cei care ii ajutam sa ajute. Fiecare donatie conteaza. Nu exista suma minima.

Pe 10 mai alerg 10 km. Pentru ei. Pentru mine, sa stiu ca viata mea conteaza, ca traiesc sa pot ajuta


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Volkswagen Bucharest Half Marathon ~ 2020

Bucharest Half Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Ediția de anul acesta va fi pe 5

6 Donatii

Anonymous

150 RON
05 Mar 2020
01 Mar 2020

Doru

75 RON
Succes
28 Feb 2020
15 Feb 2020
Bafta pe 10 mai!!!
14 Feb 2020
14 Feb 2020