Silviu Dragomir pentru HOSPICE. TranSnow 2020

 

Silviu Andrei Dragomir Fundația HOSPICE Casa Speranței

0% Complete
0 RON
Sumă strânsă
2,500 RON
Target
0
Donații
Vreau să fac o donaţie!

We can talk the talk, but we can walk the walk?

Haideti sa putem un zambet pe fata unui copil...sau poate pe fetele mai multor copii.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

La Centrul de zi pentru copii de la HOSPICE Casa Speranței, cei mici au parte de activități de terapie prin artă, ludoterapie, terapie cu animale și meloterapie, socializează și beneficiază de suport psihologic oferit de specialiștii noștri.

Aleargă pe cea mai frumoasă șosea din lume, pe zăpadă! TranSnow este o competiție sportivă  (zeceton și semimaraton) organizată de Asociația Coaching în Alergare, în parteneriat cu Asociația Pădurea Copiilor, HOSPICE Casa Speranței și Fundația Regală Margareta a României, și are drept scop promovarea alergării în aer liber, în orice condiții meteorologice. Aflat la cea de-

 

0 Donații

Nu există nici o donaţie. Fii primul care donează!