Calin Horia - Fundația HOSPICE Casa Speranței

21 km pentru HOSPICE

250 RON Donatii stranse
50% Complete
500 RON Target
4 Donatii
43 Zile ramase
Vreau sa fac o donatie!

 

Anul trecut in cadrul semimaratonului am acoperit 10KM si am facut-o pentru donatiile stranse pentru Hospice Casa sperantei.

Anul acesta ma incumet la 21KM si sper sa imi fiti in continuare alaturi, mie si acestor oameni minunati care fac o diferenta enorma in viata pacientilor care au nevoie de ingrijire paliativa. Orice donatie conteaza si inseamna mai mult decat va puteti imagina pe moment.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

4 Donatii

Anonymous

50 RON
02 Mar 2020

Gabi

50 RON
02 Mar 2020

Anonymous

100 RON
02 Mar 2020

Sorina

50 RON
02 Mar 2020