La TranSnow alerg pentru HOSPICE Casa Sperantei

 

Lucian Arghiri Fundația HOSPICE Casa Speranței

72% Complete
1,080 RON
Sumă strânsă
1,500 RON
Target
11
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Salutare oameni buni, Lucian (the running man) aici :D 

Alerg din nou, la Transnow de data asta! Pe o parte din Transfagarasan, mai exact 21 km intre Cabana Capra si Cabana Piscul Negru.

Si imi doresc si de aceasta data sa dau o semnificatie in plus acestei curse, in afara parcurgerii celor 21 km cu diferenta de nivel 1100m, si anume sa-i ajut pe cei de la Hospice Casa Sperantei sa ajute la randul lor adulti si copii suferinzi de boli incurabile.

Hospice Casa Speranței este o organizație non-profit înființată în 1992 la Brașov, care a introdus conceptul de îngrijire paliativă în România. Viziunea lor este ca toti pacientii cu boli incurabile sa beneficieze de servicii adecvate de ingrijire paleativa, la momentul potrivit, pentru a trăi cu demnitate fiecare clipă, alături de cei dragi.

Mai multe despre ei puteti gasi aici: https://www.hospice.ro/despre/

 Astfel, in calitate de fundraiser mi-am propus sa strang pentru aceasta cauza 1500 lei, si am contribuit personal cu 200 lei. Pentru ceilalti 1300 lei va rog sa ma ajutati, orice suma fiind binevenita.

 Va imbratisez si va multumesc mult de tot! :)


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

La Centrul de zi pentru copii de la HOSPICE Casa Speranței, cei mici au parte de activități de terapie prin artă, ludoterapie, terapie cu animale și meloterapie, socializează și beneficiază de suport psihologic oferit de specialiștii noștri.

Aleargă pe cea mai frumoasă șosea din lume, pe zăpadă! TranSnow este o competiție sportivă  (zeceton și semimaraton) organizată de Asociația Coaching în Alergare, în parteneriat cu Asociația Pădurea Copiilor, HOSPICE Casa Speranței și Fundația Regală Margareta a României, și are drept scop promovarea alergării în aer liber, în orice condiții meteorologice. Aflat la cea de-

 

11 Donații

Ciprian

50 RON
Felicitari!
14 Mar 2020
Felicitări pentru tot ceea ce faci!
14 Mar 2020
Bafta!
13 Mar 2020

Anonymous

100 RON
O suma mică pentru un tel nobil! Mulțumesc ,draga Luci,ai "crescut" frumos,ești un exemplu pentru mulți. Ma bucur mult ca te am cunoscut de mic și am posibilitatea sa te urmăresc,pe tine și familia ta!
13 Mar 2020
Sa fie de ajutor!!
13 Mar 2020

IONUT PETRU ROBEA

75 RON
13 Mar 2020

Anonymous

75 RON
13 Mar 2020

Anonymous

100 RON
Keep up the good work!
07 Mar 2020
Spor :)
07 Mar 2020
Succes Lucian!
29 Feb 2020
Multa sanatate beneficiarilor si oamenilor de bine care fac posibila ingrijirea lor!
19 Feb 2020