Aniela Sora - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Pentru HOSPICE Casa Sperantei

600 RON Donatii stranse
100% Complete
500 RON Target
5 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Particip la evenimentul de ciclism interior caritabil 'Spin4Kids' pentru Fundatia HOSPICE Casa Sperantei. 

HOSPICE Casa Sperantei este cea mai mare fundatie din tara care ofera gratuit servicii specializate de ingrijire paliativa. In cei 28 de ani de existenta, HOSPICE a adus alinare si speranta pentru aproape 34000 de copii si adulti cu boli incurabile. 

Ei schimba vietile celor care traiesc cu o boala incurabila, prin grija si compasiune, oferite neconditionat, cu scopul de a darui demnitate si speranta.

Orice donatie conteaza!

 

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

5 Donatii

24 Feb 2020

Anonymous

150 RON
20 Feb 2020

Anonymous

150 RON
20 Feb 2020

Anonymous

75 RON
20 Feb 2020
150 RON
Must succes in atingerea obiectivului!
19 Feb 2020