Florina Manea - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Ce vine de la tine – la tine revine!

0 RON Donatii stranse
0% Complete
4,400 RON Target
0 Donatii
34 Zile ramase
Vreau sa fac o donatie!

 

Alerg din nou pentru Team HOSPICE la Semimaratonul Volkswagen Bucuresti din 09-10 mai 2020, sub sloganul “ Ce vine de la tine – la tine revine!

Pe data de 10 mai 2020 fix la o saptamana dupa ce voi implini frumoasa varsta de 44 ani, imbrac din nou tricoul verde pentru al patrulea an si o fac cu mare bucurie in suflet si daruire. Si de data aceasta voi alerga tot -Semi-Maraton- 21 km.

Voi incerca sa strang 100 lei pentru fiecare an implinit. Targetul meu este sa strang 44*100= 4.400 lei cu ajutorul vostru pentru care va multumesc din suflet!

In viata ma ghidez dupa un principiu “ Ce vine de la tine – la tine revine! Legea universului functioneaza dupa niste principii corecte si sanatoase.

Asa ca de cate ori pot sa ajut pe cineva, o fac cu mare drag, bucurie si daruire, fara sa astept ceva in schimb. Bucuria ca am putut contribui cu ceva la bunastarea celor aflati in suferinta, imi da un echilibru mental si fizic.

Consider ca fiecare om poate sa de-a o mana de ajutor celor care sunt mai putin norocosi si aflati in suferinta.

PUTINTA mea ajuta NEPUTINTA pacientilor din HOSPICE CASA SPERANTEI.

In viata trebuie doar sa vrei si poti schimba multe lucruri in bine.

Va multumesc anticipat oameni frumosi cu suflet bun!

Donati si voi 100 lei pentru fiecare an implinit!

dati click pe linkul de mai jos si faceti donatia oricat de mica!

https://hospice.galantom.ro/fundraising_pages/view?id=11462

Mama de trei fete, sotie si alergatoare, Galantom pentru Hospice Casa Sperantei.

Manea Florina

Director General: Agentia de Publicitate MANPRES,

Editor: News National


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

0 Donatii

Nu exista nici o donatie. Fii primul care doneaza!