Miruna Raileanu - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Impreuna pentru HOSPICE

205 RON Donatii stranse
20.5% Complete
1,000 RON Target
4 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Pentru ca sportul face bine, pe 29 februarie o sa particip la SPIN4KIDS un eveniment umanitar pentru HOSPICE Casa Sperantei.

We’ll be spinning for 50 minutes, dar nu asta e important ci faptul ca ne dorim sa strangem cel putin 1000 de lei si cu aceasta ocazie va invit pe cei care doriti sa va implicati sa donati orice suma ptr ca mic cu mic se face mare si nici nu va dati seama ce mult conteaza sumele mici de la un numar mare de donatori.

I’m counting on you si ne vedem pe biciclete!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

4 Donatii

26 Feb 2020
Doamne ajuta!!!
22 Feb 2020

Anonymous

50 RON
Super initiativa, bravo!
22 Feb 2020

Dani

50 RON
21 Feb 2020