Tom Leene - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Together for HOSPICE

480 RON Donatii stranse
19.2% Complete
2,500 RON Target
8 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

On Saturday February the 29th I will, together with many others, cycle as many kilometers as I possibly can to raise money and awareness for HOSPICE Casa Sperantei. This amazing charity foundation offers free palliative care to children and adults suffering from incurable diseases. Over 30,000 patients have so far been relieved at HOSPICE. They and their families received support when needed and learned how to maintain their dignity in difficult times.

 

If you would like to contribute to this cause then please click on the link below and make a donation. Even a small contribution can help the good cause!

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Spin 4 Kids

Put on your cycling gear and join us for the first AISB Spinathon organised in partnership with UPS and WorldClass! All donations will be passed on to the Fundatia Inocenti and Hospice Casa Sperantei

8 Donatii

27 Feb 2020

Anonymous

50 RON
27 Feb 2020

Anonymous

50 RON
26 Feb 2020

Anonymous

75 RON
26 Feb 2020
25 Feb 2020

Loredana

50 RON
25 Feb 2020

Lisa de Jong

50 RON
Succes! Goed dat je dit doet:)
25 Feb 2020
25 Feb 2020