Constantin Milu - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Pentru HOSPICE Casa Sperantei

100 RON Donatii stranse
10% Complete
1,000 RON Target
2 Donatii
149 Zile ramase
Vreau sa fac o donatie!

 

Anul acesta este al treilea an cand vom alerga la una dintre cursele Semimaratonului Bucuresti pentru HOSPICE Casa Sperantei. Anul acesta ne-am decis ca vrem sa facem mai mult, inscriindu-ne la cursa de 10 km, si ne-am bucura daca veti alege sa fiti alaturi de noi. Cum? Ajutandu-ne sa ne atingem obiectivul de 1000 lei, reprezentand taxe de inscriere, bani care vor fi redirectionati catre fundatie.

Va multumim!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

2 Donatii

05 Mar 2020

Anonymous

50 RON
04 Mar 2020