Diana Calu - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Run For Life - Bucharest Half Marathon 2020

0 RON Donatii stranse
0% Complete
500 RON Target
0 Donatii
40 Zile ramase
Vreau sa fac o donatie!

 

De cativa ani alergarea a devenit pentru mine un stil de viata, iar setarea de obiective si indeplinirea lor este ceea ce ma mobilizeaza.

In primavara aceasta mi-am setat ca target participarea in cadrul evenimentului Bucharest Half Marathon la proba de Semimaraton si obtinerea unui nou record personal, pentru a ma simti suficient de pregatita pentru urmatorul meu mare pas: Maratonul.

Orice reusita este dovada reala ca totul este posibil. Orice dorinta poate fi indeplinita, atat cu ajutorul propriei persoane, cat si cu ajutorul celor din jur. De aceea, in aceasta primavara voi alerga alaturi de Team Hospice, pentru a indeplini impreuna visele celor care au nevoie de ajutor!

Asa cum pentru mine fiecare kilometru alergat conteaza, consider ca si pentru cei ce sufera de anumite boli, fiecare donatie conteaza.

Asadar, haideti sa-i ajutam impreuna!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

0 Donatii

Nu exista nici o donatie. Fii primul care doneaza!