Cristina Moutinho - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Cristina Moutinho pentru HOSPICE. TranSnow 2020

0 RON Donatii stranse
0% Complete
1,000 RON Target
0 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Salut,

Cred cu tarie ca fiecare om vine pe aceasta lume cu o misiune, iar din pasiune pentru sport, pe 14 martie voi alerga la TranSnow, o competitie sportiva caritabila, pe Transfagarasan. Am ales sa alerg in echipa #teamHOSPICE pentru a atrage atentia celor din jur asupra nevoilor copiilor cu boli incurabile care au parte de ingrijire paliativa la HOSPICE Casa Sperantei. Fundatia ofera servicii gratuite de sprijin medical, psiho-emotional, social si spiritual celor care se afla in una din cele mai grele lupte, cea cu o boala incurabila.

Mi-ar placea ca pasiunea mea pentru alergat sa fie insotitia si de acest efort de a strange fonduri care sa  ajute acesti copii curajosi sa aiba parte de activitati cu sens in centrele de zi ale organizatiei (terapie prin arta, sprijin la teme, activitati recreative si dezvoltarea abilitatilor de viata).

Sper ca si voi va veti alatura acestei initiative printr-o donatie, oricat de mica.

Va multumesc


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Centrul de zi pentru copii de la HOSPICE Casa Sperantei

La Centrul de zi pentru copii de la HOSPICE Casa Speranței, cei mici au parte de activități de terapie prin artă, ludoterapie, terapie cu animale și meloterapie, socializează și beneficiază de suport psihologic oferit de specialiștii noștri.

TranSnow ~ 2020

Aleargă pe cea mai frumoasă șosea din lume, pe zăpadă! TranSnow este o competiție sportivă  (zeceton și semimaraton) organizată de Asociația Coaching în Alergare, în parteneriat cu Asocia

0 Donatii

Nu exista nici o donatie. Fii primul care doneaza!