Crina Duta - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Cel mai frumos cadou

730 RON Donatii stranse
100% Complete
500 RON Target
12 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

În rândul prietenilor mei celebrarea unui sfert de secol este o ocazie importanta ce trebuie sărbătorită că atare. Prin urmare, consider dăruirea zilei de naștere pacienților de la HOSPICE este o metoda extraordinara de a-mi sărbători cei 25 de ani de viață sănătoși. Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor.

Cel mai frumos dar pe care mi-l poți face este să fii alături de mine și, în loc să îmi faci un cadou, să donezi banii către acestă cauză.Pornind de la premisa că “gestul contează” orice bănuț donat contează !

Împreună suntem mai buni!

Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere pe ziuata.galantom.ro!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

#facemloc și pentru ei

Bolnavii de cancer au primit două lovituri în pandemie: o dată din cauza COVID, apoi pentru că au avut cu greu acces la îngrijirea de care au urgent nevoie.  Noul coronavirus ne-a schimbat tuturor viețile și a afectat întreaga societate, însă în același timp a schimbat radical activitatea spitalelor care nu tratează Covid-19, iar pentru pacienții oncologici povara unei boli incurabile a fost și mai grea.

De aceea, bolnavii de cancer sunt printre cei mai afectați în pandemie. Diagnosticul întârzie, iar îngrijirea de care au nevoie este amânată sau chiar anulată. Bolnavii incurabili au devenit, “ceilalți”, pacienții despre care se vorbește mai puțin,  pentru care se donează mai puțin, care sunt ajutați mai puțin.

Pacienții incurabili au nevoie de noi, mai mult ca oricând. Listele de așteptare sunt cumplit de lungi. Cererea era uriașă și înainte – există peste jumătate de milion de pacienți oncologici în evidența medicilor de familie – însă în pandemie solicitările au crescut dramatic. HOSPICE Casa Speranței lansează, din nou, un apel public în numele pacienților oncologici: #facemloc și pentru ei.

Daruieste ziua ta ~ 2020

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți

12 Donatii

Alexandru Enache

30 RON
08 May 2020
La multi ani, Crinuta <3 Desi sunt trista ca nu putem sa sarbatorim impreuna aniversarea ta, ma bucur ca o putem valorifica prin aceasta donatie. Iti doresc ca urmatorul secol de viata (in care tocmai ai intrat si tu, hehe, ma simt mai putin batrana acum :P) sa iti aduca numai bucurii, sanatate si momente frumoase alaturi de cei cu adevarat dragi. Pupici :*
06 May 2020

Duta Crina

60 RON
Propriul meu cadou
06 May 2020
26 Apr 2020
<3
09 Apr 2020

Bogdan C.

30 RON
La multi ani!
08 Apr 2020
08 Apr 2020

Anonymous

80 RON
La multi ani in avans! Pup, sa te pastrezi la fel de darnica si atenta la cei din jurul tau>:D<
08 Apr 2020

Costinela D

100 RON
Zile senine si fericire!
08 Apr 2020

Robert Bo$$

50 RON
Ti pwp!
08 Apr 2020
La multi ani! Succes
08 Apr 2020
La multi ani in avans, Crinut!
08 Apr 2020