Crina Duta - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Cel mai frumos cadou

730 RON Donatii stranse
100% Complete
500 RON Target
12 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

În rândul prietenilor mei celebrarea unui sfert de secol este o ocazie importanta ce trebuie sărbătorită că atare. Prin urmare, consider dăruirea zilei de naștere pacienților de la HOSPICE este o metoda extraordinara de a-mi sărbători cei 25 de ani de viață sănătoși. Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor.

Cel mai frumos dar pe care mi-l poți face este să fii alături de mine și, în loc să îmi faci un cadou, să donezi banii către acestă cauză.Pornind de la premisa că “gestul contează” orice bănuț donat contează !

Împreună suntem mai buni!

Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere pe ziuata.galantom.ro!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Cancerul nu stă la distanță!

Bolnavii de cancer din România sunt printre cei mai vulnerabili în fața infectării cu noul coronavirus. Suntem în situație de criză, iar spitalele din sistemul de stat sunt nevoite să ia măsuri și se pregătesc pentru ce va urma.

În acest moment, pacienții oncologici sunt pur și simplu trimiși acasă, uneori fără tratament. Sunt vulnerabili și sunt sunt cei mai predispuși la infectarea cu COVID-19 și potențiala propagare.

 

Facem un apel către toți oamenii de bine: vă rugăm să ne ajutați să nu îi abandonăm pe bolnavii de cancer! Sunt părinții noștri, prietenii noștri, colegii noștri, vecinii noștri, poate copiii noștri.

12 Donatii

Alexandru Enache

30 RON
08 mai 2020
La multi ani, Crinuta <3 Desi sunt trista ca nu putem sa sarbatorim impreuna aniversarea ta, ma bucur ca o putem valorifica prin aceasta donatie. Iti doresc ca urmatorul secol de viata (in care tocmai ai intrat si tu, hehe, ma simt mai putin batrana acum :P) sa iti aduca numai bucurii, sanatate si momente frumoase alaturi de cei cu adevarat dragi. Pupici :*
06 mai 2020

Duta Crina

60 RON
Propriul meu cadou
06 mai 2020
26 apr 2020
<3
09 apr 2020

Bogdan C.

30 RON
La multi ani!
08 apr 2020
08 apr 2020

Anonymous

80 RON
La multi ani in avans! Pup, sa te pastrezi la fel de darnica si atenta la cei din jurul tau>:D<
08 apr 2020

Costinela D

100 RON
Zile senine si fericire!
08 apr 2020

Robert Bo$$

50 RON
Ti pwp!
08 apr 2020
La multi ani! Succes
08 apr 2020
La multi ani in avans, Crinut!
08 apr 2020