Claudia Chircu - Fundația HOSPICE Casa Speranței

#StămAcasă dar nu stăm degeaba!

200 RON Donatii stranse
40% Complete
500 RON Target
5 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

#StămAcasă dar nu stăm degeaba!

Solidaritatea voastră a fost și va rămâne prețioasă atât pentru mine, cât și pentru cei care au beneficiat de donațiile voastre în campaniile anterioare.  Acum, mai mult decât oricând, este nevoie de unitate și empatie, așadar vă rog să fiți alături de mine și de TeamHOSPICE în inițiativa #TeamHOSPICE Challenge!

Provocarea pentru 13 aprilie – 10 mai este ca eu să fac zilnic 100 de abdomene și 100 de genuflexiuni iar voi să susțineți prin donațiile voastre, oricât de mici, lupta împotriva cancerului, iar pacienții HOSPICE să poată beneficia de servicii gratuite în continuare.

Stay safe, stay healthy!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

#facemloc și pentru ei

Bolnavii de cancer au primit două lovituri în pandemie: o dată din cauza COVID, apoi pentru că au avut cu greu acces la îngrijirea de care au urgent nevoie.  Noul coronavirus ne-a schimbat tuturor viețile și a afectat întreaga societate, însă în același timp a schimbat radical activitatea spitalelor care nu tratează Covid-19, iar pentru pacienții oncologici povara unei boli incurabile a fost și mai grea.

De aceea, bolnavii de cancer sunt printre cei mai afectați în pandemie. Diagnosticul întârzie, iar îngrijirea de care au nevoie este amânată sau chiar anulată. Bolnavii incurabili au devenit, “ceilalți”, pacienții despre care se vorbește mai puțin,  pentru care se donează mai puțin, care sunt ajutați mai puțin.

Pacienții incurabili au nevoie de noi, mai mult ca oricând. Listele de așteptare sunt cumplit de lungi. Cererea era uriașă și înainte – există peste jumătate de milion de pacienți oncologici în evidența medicilor de familie – însă în pandemie solicitările au crescut dramatic. HOSPICE Casa Speranței lansează, din nou, un apel public în numele pacienților oncologici: #facemloc și pentru ei.

Provocarea sportivă de acasă ~ 2020

Ai o provocare sportivă de acasă? Fie că vrei să mergi ori sa alergi pe bandă 10km în fiecare zi, să sari coarda de 100 ori, să ridici greutăți sau să faci abdomene și genoflexiuni, poți

5 Donatii

Anonymous

10 RON
08 May 2020

Anonymous

30 RON
16 Apr 2020

Anonymous

30 RON
(*•̀ᴗ•́*)و ̑̑
13 Apr 2020
Bafta
08 Apr 2020
Bravo, Clau! Keep inspiring people and helping others!
07 Apr 2020