Claudia Chircu - Fundația HOSPICE Casa Speranței

#StămAcasă dar nu stăm degeaba!

200 RON Donatii stranse
40% Complete
500 RON Target
5 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

#StămAcasă dar nu stăm degeaba!

Solidaritatea voastră a fost și va rămâne prețioasă atât pentru mine, cât și pentru cei care au beneficiat de donațiile voastre în campaniile anterioare.  Acum, mai mult decât oricând, este nevoie de unitate și empatie, așadar vă rog să fiți alături de mine și de TeamHOSPICE în inițiativa #TeamHOSPICE Challenge!

Provocarea pentru 13 aprilie – 10 mai este ca eu să fac zilnic 100 de abdomene și 100 de genuflexiuni iar voi să susțineți prin donațiile voastre, oricât de mici, lupta împotriva cancerului, iar pacienții HOSPICE să poată beneficia de servicii gratuite în continuare.

Stay safe, stay healthy!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Cancerul nu stă la distanță!

Bolnavii de cancer din România sunt printre cei mai vulnerabili în fața infectării cu noul coronavirus. Suntem în situație de criză, iar spitalele din sistemul de stat sunt nevoite să ia măsuri și se pregătesc pentru ce va urma.

În acest moment, pacienții oncologici sunt pur și simplu trimiși acasă, uneori fără tratament. Sunt vulnerabili și sunt sunt cei mai predispuși la infectarea cu COVID-19 și potențiala propagare.

 

Facem un apel către toți oamenii de bine: vă rugăm să ne ajutați să nu îi abandonăm pe bolnavii de cancer! Sunt părinții noștri, prietenii noștri, colegii noștri, vecinii noștri, poate copiii noștri.

5 Donatii

Anonymous

10 RON
08 mai 2020

Anonymous

30 RON
16 apr 2020

Anonymous

30 RON
(*•̀ᴗ•́*)و ̑̑
13 apr 2020
Bafta
08 apr 2020
Bravo, Clau! Keep inspiring people and helping others!
07 apr 2020