Monica Elena Stoicescu - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Cel mai frumos cadou

400 RON Donatii stranse
40% Complete
1,000 RON Target
3 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Draga Prieteni,

 

In curand implinesc 44 de primaveri. Sunt o femie norocoasa si recunoscatoare pentru frumusetea drumului parcurs in astazi, pentru oamenii minunati pe care i-am intalnit in aceasta calatorie magica care este Viata.

 Va invit sa donati orice suma, pe platforma hhtps://hospice.galantom.ro - toti banii vor fi folositi pentru a sustine in aceasta perioada copiii bolnavi de cancer, de care au grija oamenii minunati de la Hospice Casa Sperantei.

 Traim timpuri care ne fac sa privim viata cu alti ochi, sa ne intindem o mana, sa fim poate, mai solidari ca niciodata. Alergatorii din lista mea stiu cu siguranta, despre ce vorbesc. Nu suntem la primul gest de acest fel, foarte multi dintre voi au donat pentru Hospice la maratoanele la care am alergat impreuna.

 Nu uitati! Fiecare donatie, oricat de mica aduce zambet si demnitate pentru un copil care lupta acum pentru a recastiga cel mai pretios dar: sanatatea!

 

Va invit sa daruiti Speranta!

 Ma inclin,

Monica


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

#facemloc și pentru ei

Bolnavii de cancer au primit două lovituri în pandemie: o dată din cauza COVID, apoi pentru că au avut cu greu acces la îngrijirea de care au urgent nevoie.  Noul coronavirus ne-a schimbat tuturor viețile și a afectat întreaga societate, însă în același timp a schimbat radical activitatea spitalelor care nu tratează Covid-19, iar pentru pacienții oncologici povara unei boli incurabile a fost și mai grea.

De aceea, bolnavii de cancer sunt printre cei mai afectați în pandemie. Diagnosticul întârzie, iar îngrijirea de care au nevoie este amânată sau chiar anulată. Bolnavii incurabili au devenit, “ceilalți”, pacienții despre care se vorbește mai puțin,  pentru care se donează mai puțin, care sunt ajutați mai puțin.

Pacienții incurabili au nevoie de noi, mai mult ca oricând. Listele de așteptare sunt cumplit de lungi. Cererea era uriașă și înainte – există peste jumătate de milion de pacienți oncologici în evidența medicilor de familie – însă în pandemie solicitările au crescut dramatic. HOSPICE Casa Speranței lansează, din nou, un apel public în numele pacienților oncologici: #facemloc și pentru ei.

Daruieste ziua ta ~ 2020

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți

3 Donatii

Anonymous

150 RON
12 Apr 2020

Teddy

100 RON
La mulți ani!
12 Apr 2020

Anonymous

150 RON
10 Apr 2020