Monica Elena Stoicescu - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Cel mai frumos cadou

400 RON Donatii stranse
40% Complete
1,000 RON Target
3 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Draga Prieteni,

 

In curand implinesc 44 de primaveri. Sunt o femie norocoasa si recunoscatoare pentru frumusetea drumului parcurs in astazi, pentru oamenii minunati pe care i-am intalnit in aceasta calatorie magica care este Viata.

 Va invit sa donati orice suma, pe platforma hhtps://hospice.galantom.ro - toti banii vor fi folositi pentru a sustine in aceasta perioada copiii bolnavi de cancer, de care au grija oamenii minunati de la Hospice Casa Sperantei.

 Traim timpuri care ne fac sa privim viata cu alti ochi, sa ne intindem o mana, sa fim poate, mai solidari ca niciodata. Alergatorii din lista mea stiu cu siguranta, despre ce vorbesc. Nu suntem la primul gest de acest fel, foarte multi dintre voi au donat pentru Hospice la maratoanele la care am alergat impreuna.

 Nu uitati! Fiecare donatie, oricat de mica aduce zambet si demnitate pentru un copil care lupta acum pentru a recastiga cel mai pretios dar: sanatatea!

 

Va invit sa daruiti Speranta!

 Ma inclin,

Monica


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Cancerul nu stă la distanță!

Bolnavii de cancer din România sunt printre cei mai vulnerabili în fața infectării cu noul coronavirus. Suntem în situație de criză, iar spitalele din sistemul de stat sunt nevoite să ia măsuri și se pregătesc pentru ce va urma.

În acest moment, pacienții oncologici sunt pur și simplu trimiși acasă, uneori fără tratament. Sunt vulnerabili și sunt sunt cei mai predispuși la infectarea cu COVID-19 și potențiala propagare.

 

Facem un apel către toți oamenii de bine: vă rugăm să ne ajutați să nu îi abandonăm pe bolnavii de cancer! Sunt părinții noștri, prietenii noștri, colegii noștri, vecinii noștri, poate copiii noștri.

3 Donatii

Anonymous

150 RON
12 apr 2020

Teddy

100 RON
La mulți ani!
12 apr 2020

Anonymous

150 RON
10 apr 2020