Fac bine de acasă. Adina Giurgiu

 

ADINA GIURGIU Fundația HOSPICE Casa Speranței

100% Complete
400 RON
Sumă strânsă
300 RON
Target
7
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Dacă tot stau în casă în această perioadă, m-am gândit să fac ceva util atât pentru corp, cât și pentru suflet, iar HOSPICE CASA SPERANȚEI mi-a venit în ajutor cu o idee deosebită, provocându-mă să fac un pic de mișcare pentru alinarea bolnavilor pe care îi are în grijă...

Știu că acestea sunt vremuri grele pentru noi toți, dar imaginați-vă cam cum sunt ele pentru cei care depind de îngrijire medicală paleativă...

Prin urmare, în perioada 13 aprilie - 10 mai voi face, zilnic, minimum 30 abdomene și 30 de genuflexiuni, în speranța că voi mă veți susține moral și veți sprijini financiar HOSPICE cu o donație, oricât de mică!

Vă mulțumesc!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Bolnavii de cancer au primit două lovituri în pandemie: o dată din cauza COVID, apoi pentru că au avut cu greu acces la îngrijirea de care au urgent nevoie.  Noul coronavirus ne-a schimbat tuturor viețile și a afectat întreaga societate, însă în același timp a schimbat radical activitatea spitalelor care nu tratează Covid-19, iar pentru pacienții oncologici povara unei boli incurabile a fost și mai grea.

De aceea, bolnavii de cancer sunt printre cei mai afectați în pandemie. Diagnosticul întârzie, iar îngrijirea de care au nevoie este amânată sau chiar anulată. Bolnavii incurabili au devenit, “ceilalți”, pacienții despre care se vorbește mai puțin,  pentru care se donează mai puțin, care sunt ajutați mai puțin.

Pacienții incurabili au nevoie de noi, mai mult ca oricând. Listele de așteptare sunt cumplit de lungi. Cererea era uriașă și înainte – există peste jumătate de milion de pacienți oncologici în evidența medicilor de familie – însă în pandemie solicitările au crescut dramatic. HOSPICE Casa Speranței lansează, din nou, un apel public în numele pacienților oncologici: #facemloc și pentru ei.

Ai o provocare sportivă de acasă? Fie că vrei să mergi ori sa alergi pe bandă 10km în fiecare zi, să sari coarda de 100 ori, să ridici greutăți sau să faci abdomene și genoflexiuni, poți alege să faci asta și să strângi fonduri pentru o cauză socială. Te așteptăm cu provocări sportive de acasă pentru o cauză caritabilă pe Galantom!

 

7 Donații

Andra tutto bene!!!
09 May 2020

Anonymous

100 RON
Zambeste!!!
09 May 2020

Iulian

30 RON
Felicitări pentru inițiativa!
20 Apr 2020
Ești minunată, Adina! Îți mulțumesc pentru că ești mereu alături de Hospice! Felicitări pentru perseverență!
20 Apr 2020

Andreea S

50 RON
Felicitări, Adina! Mult succes, să facem bine de acasă! ;)
19 Apr 2020
Vezi ca e doar un imprumut!
13 Apr 2020

Anonymous

100 RON
“We ride together, we die together!”... E un început, iar orice început trebuie să aibă o continuare... Mult spor!!!
11 Apr 2020
ADINA GIURGIU : Fundația HOSPICE Casa Speranței
Fac bine de acasă. Adina Giurgiu