ADINA GIURGIU - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Fac bine de acasă. Adina Giurgiu

400 RON Donatii stranse
100% Complete
300 RON Target
7 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Dacă tot stau în casă în această perioadă, m-am gândit să fac ceva util atât pentru corp, cât și pentru suflet, iar HOSPICE CASA SPERANȚEI mi-a venit în ajutor cu o idee deosebită, provocându-mă să fac un pic de mișcare pentru alinarea bolnavilor pe care îi are în grijă...

Știu că acestea sunt vremuri grele pentru noi toți, dar imaginați-vă cam cum sunt ele pentru cei care depind de îngrijire medicală paleativă...

Prin urmare, în perioada 13 aprilie - 10 mai voi face, zilnic, minimum 30 abdomene și 30 de genuflexiuni, în speranța că voi mă veți susține moral și veți sprijini financiar HOSPICE cu o donație, oricât de mică!

Vă mulțumesc!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Cancerul nu stă la distanță!

Bolnavii de cancer din România sunt printre cei mai vulnerabili în fața infectării cu noul coronavirus. Suntem în situație de criză, iar spitalele din sistemul de stat sunt nevoite să ia măsuri și se pregătesc pentru ce va urma.

În acest moment, pacienții oncologici sunt pur și simplu trimiși acasă, uneori fără tratament. Sunt vulnerabili și sunt sunt cei mai predispuși la infectarea cu COVID-19 și potențiala propagare.

 

Facem un apel către toți oamenii de bine: vă rugăm să ne ajutați să nu îi abandonăm pe bolnavii de cancer! Sunt părinții noștri, prietenii noștri, colegii noștri, vecinii noștri, poate copiii noștri.

7 Donatii

Andra tutto bene!!!
09 mai 2020

Anonymous

100 RON
Zambeste!!!
09 mai 2020

Iulian

30 RON
Felicitări pentru inițiativa!
20 apr 2020
Ești minunată, Adina! Îți mulțumesc pentru că ești mereu alături de Hospice! Felicitări pentru perseverență!
20 apr 2020

Andreea S

50 RON
Felicitări, Adina! Mult succes, să facem bine de acasă! ;)
19 apr 2020
Vezi ca e doar un imprumut!
13 apr 2020

Anonymous

100 RON
“We ride together, we die together!”... E un început, iar orice început trebuie să aibă o continuare... Mult spor!!!
11 apr 2020