Horia Vătămanu Coantă - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Fac bine de acasă. Horia Vătămanu-Coanta

1,150 RON Donatii stranse
100% Complete
1,000 RON Target
16 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Lumea s-o oprit pentru o clipă și oamenii odată cu ea, cel puțin oamenii sănătoși... însă pentru cei bolnavi, lupta continuă! Iar ea este una contratimp, întrucât nu au vreme să aștepte ca acest Pământ să își reconfigureze traiectoria!

În vreme de pandemie, HOSPICE CASA SPERANȚEI merge mai departe, minunat și eroic, oferind sprijin celor pentru care viața este un virus permanent... Iar dincolo de iubirea și atașamentul, profesionalismul și ardoarea, credința și pasiunea pe care le investesc angajații acestui cămin extraordinar este nevoie și de suport financiar, de suport material... acum, mai mult decât oricând!!!

În acest sens, ideea gânditorilor din spatele proiectelor sociale și sportive ale HOSPICE a fost una deosebit de frumoasă. Eu am îmbrățișat patru provocări și voi face zilnic, prin curte, minimum 10.000 de pași, 30 de flotări, 30 de abdomene și 30 de genuflexiuni în perioada 13 aprilie - 10 mai! Va fi distractiv în grădina bunicii, locul meu cel mai drag, prin care am copilărit acum câteva secole... :)


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

#facemloc și pentru ei

Bolnavii de cancer au primit două lovituri în pandemie: o dată din cauza COVID, apoi pentru că au avut cu greu acces la îngrijirea de care au urgent nevoie.  Noul coronavirus ne-a schimbat tuturor viețile și a afectat întreaga societate, însă în același timp a schimbat radical activitatea spitalelor care nu tratează Covid-19, iar pentru pacienții oncologici povara unei boli incurabile a fost și mai grea.

De aceea, bolnavii de cancer sunt printre cei mai afectați în pandemie. Diagnosticul întârzie, iar îngrijirea de care au nevoie este amânată sau chiar anulată. Bolnavii incurabili au devenit, “ceilalți”, pacienții despre care se vorbește mai puțin,  pentru care se donează mai puțin, care sunt ajutați mai puțin.

Pacienții incurabili au nevoie de noi, mai mult ca oricând. Listele de așteptare sunt cumplit de lungi. Cererea era uriașă și înainte – există peste jumătate de milion de pacienți oncologici în evidența medicilor de familie – însă în pandemie solicitările au crescut dramatic. HOSPICE Casa Speranței lansează, din nou, un apel public în numele pacienților oncologici: #facemloc și pentru ei.

Provocarea sportivă de acasă ~ 2020

Ai o provocare sportivă de acasă? Fie că vrei să mergi ori sa alergi pe bandă 10km în fiecare zi, să sari coarda de 100 ori, să ridici greutăți sau să faci abdomene și genoflexiuni, poți

16 Donatii

Anonymous

100 RON
11 May 2020
“We ride together, we die together!”...♥♥
09 May 2020

Anonymous

110 RON
Mândri de tine!!!
07 May 2020

Anonymous

100 RON
In lupta asta care pentru voi se cheamă VIATA, veti fi mereu învingători si modele pentru noi cei care nu știm sa apreciem darul.pe care-l avem
06 May 2020

Anonymous

30 RON
Primește puținul meu și fă să fie cât mai mult! Suferinzii o merită, copilașii o merită.
03 May 2020

Anonymous

35 RON
Cu Dumnezeu, înainte!
03 May 2020
Felicitări pentru implicare! Tot ce faci e pur și simplu fantastic! :)
24 Apr 2020
23 Apr 2020
Ai grijă pe ce calci prin curte! Mult spor și păstrează această atitudine extraordinară!
19 Apr 2020
Tararache
18 Apr 2020

Anonymous

100 RON
Felicitări pentru toate activitățile pe care le desfășurați! Sper sa ne vedem sănătoși și sa ne bucurăm de o alergare în natură! Sărbători binecuvântate!
17 Apr 2020
Dragă Horia, de data aceasta ...Facem bine de acasă! Amândoi și fiecare în parte! M-am alăturat și eu inițiativelor tale minunate, nu doar prin donații și susținere, dar ne-am făcut și ”colegi” de strângere de fonduri, încă o dată! :) Să avem spor la challenge și la strângerea de fonduri!!!
13 Apr 2020

Dumitru Paraschiva

30 RON
13 Apr 2020
13 Apr 2020
13 Apr 2020

Anonymous

75 RON
Ține-o tot așa, Horia!
13 Apr 2020