Elena Preda - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Fac bine de acasă. Elena Preda

155 RON Donatii stranse
15.5% Complete
1,000 RON Target
1 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Am 57 de ani si imi place sa fac miscare. Din 2017 particip constant la curse organizate in tara si in afara uneori facand un stil de viata din alergare.

Incepand cu luna martie, pentru mine si nu numai, incepea perioada competitiilor. In alți ani,alături de HOSPICE, făceam pași mari pentru speranță și participam împreună la adevărate maratoane de solidaritate, mai mult decât la competiții sportive.
Acum știu că această bucurie de a fi împreună trebuie amânată, dar puterea noastră de a face bine, de oriunde, nu are nevoie de pauză. Din păcate diagnosticele incurabile ale pacienților de la HOSPICE Casa Speranței nu stau la distanță și de aceea acum, mai mult ca oricând, e important să fim solidari și să avem grijă de cei mai vulnerabili dintre noi.

De aceea vreau sa ma implic si eu in strangerea de fonduri pentru pacientii de la HOSPICE Casa Sperantei. Nu pot singura, dar cu ajutorul vostru, prietenii mei , as putea sa strang o anumita suma. Eu in schimb , daca nu reusesc sa alerg in competitii voi face mișcarei stand acasa.

In perioada 13aprilie-10 mai voi deveni o voce a pacientilor HOSPICE Casa Sperantei: eu promit ca voi face 30 flotari, 30 de abdomene, 30 de genuflexiuni, 1 minut plank  in fiecare zi, timp de 28 de zile iar voi sper sa faceti o donatie oricat de mica.

Stiu ca impreuna putem face asta. Multumesc!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Cancerul nu stă la distanță!

Bolnavii de cancer din România sunt printre cei mai vulnerabili în fața infectării cu noul coronavirus. Suntem în situație de criză, iar spitalele din sistemul de stat sunt nevoite să ia măsuri și se pregătesc pentru ce va urma.

În acest moment, pacienții oncologici sunt pur și simplu trimiși acasă, uneori fără tratament. Sunt vulnerabili și sunt sunt cei mai predispuși la infectarea cu COVID-19 și potențiala propagare.

 

Facem un apel către toți oamenii de bine: vă rugăm să ne ajutați să nu îi abandonăm pe bolnavii de cancer! Sunt părinții noștri, prietenii noștri, colegii noștri, vecinii noștri, poate copiii noștri.

1 Donatii

Haideți și voi cu mine. Eu fac miscare, voi donați!
29 apr 2020