Elena Preda - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Fac bine de acasă. Elena Preda

155 RON Donatii stranse
15.5% Complete
1,000 RON Target
1 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Am 57 de ani si imi place sa fac miscare. Din 2017 particip constant la curse organizate in tara si in afara uneori facand un stil de viata din alergare.

Incepand cu luna martie, pentru mine si nu numai, incepea perioada competitiilor. In alți ani,alături de HOSPICE, făceam pași mari pentru speranță și participam împreună la adevărate maratoane de solidaritate, mai mult decât la competiții sportive.
Acum știu că această bucurie de a fi împreună trebuie amânată, dar puterea noastră de a face bine, de oriunde, nu are nevoie de pauză. Din păcate diagnosticele incurabile ale pacienților de la HOSPICE Casa Speranței nu stau la distanță și de aceea acum, mai mult ca oricând, e important să fim solidari și să avem grijă de cei mai vulnerabili dintre noi.

De aceea vreau sa ma implic si eu in strangerea de fonduri pentru pacientii de la HOSPICE Casa Sperantei. Nu pot singura, dar cu ajutorul vostru, prietenii mei , as putea sa strang o anumita suma. Eu in schimb , daca nu reusesc sa alerg in competitii voi face mișcarei stand acasa.

In perioada 13aprilie-10 mai voi deveni o voce a pacientilor HOSPICE Casa Sperantei: eu promit ca voi face 30 flotari, 30 de abdomene, 30 de genuflexiuni, 1 minut plank  in fiecare zi, timp de 28 de zile iar voi sper sa faceti o donatie oricat de mica.

Stiu ca impreuna putem face asta. Multumesc!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

#facemloc și pentru ei

Bolnavii de cancer au primit două lovituri în pandemie: o dată din cauza COVID, apoi pentru că au avut cu greu acces la îngrijirea de care au urgent nevoie.  Noul coronavirus ne-a schimbat tuturor viețile și a afectat întreaga societate, însă în același timp a schimbat radical activitatea spitalelor care nu tratează Covid-19, iar pentru pacienții oncologici povara unei boli incurabile a fost și mai grea.

De aceea, bolnavii de cancer sunt printre cei mai afectați în pandemie. Diagnosticul întârzie, iar îngrijirea de care au nevoie este amânată sau chiar anulată. Bolnavii incurabili au devenit, “ceilalți”, pacienții despre care se vorbește mai puțin,  pentru care se donează mai puțin, care sunt ajutați mai puțin.

Pacienții incurabili au nevoie de noi, mai mult ca oricând. Listele de așteptare sunt cumplit de lungi. Cererea era uriașă și înainte – există peste jumătate de milion de pacienți oncologici în evidența medicilor de familie – însă în pandemie solicitările au crescut dramatic. HOSPICE Casa Speranței lansează, din nou, un apel public în numele pacienților oncologici: #facemloc și pentru ei.

Provocarea sportivă de acasă ~ 2020

Ai o provocare sportivă de acasă? Fie că vrei să mergi ori sa alergi pe bandă 10km în fiecare zi, să sari coarda de 100 ori, să ridici greutăți sau să faci abdomene și genoflexiuni, poți

1 Donatii

Haideți și voi cu mine. Eu fac miscare, voi donați!
29 Apr 2020