Mirabela Ioana - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Fac bine de acasă. Mirabela Ioana

580 RON Donatii stranse
100% Complete
500 RON Target
5 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Fac bine de acasă!

Înainte de toate...te rog să citești până la capăt! Este important atât pentru mine, cât și pentru tine. Am acceptat provocarea HOSPICE de a realiza 15 genuflexiuni/zi, timp de patru săptămâni. În acest mod, m-am alăturat inițiativei #TeamHOSPICE Challenge.

Te provoc și eu pe tine să faci mișcare alături de mine și, de asemenea, să mă susții în mediul virtual și să faci un bine realizând o donație pentru HOSPICE Casa Speranței! Așa că…nu mai sta pe gânduri: SHARE-UIEȘTE și DĂRUIEȘTE.

Mulțumesc anticipat pentru suportul tău virtual!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

#facemloc și pentru ei

Bolnavii de cancer au primit două lovituri în pandemie: o dată din cauza COVID, apoi pentru că au avut cu greu acces la îngrijirea de care au urgent nevoie.  Noul coronavirus ne-a schimbat tuturor viețile și a afectat întreaga societate, însă în același timp a schimbat radical activitatea spitalelor care nu tratează Covid-19, iar pentru pacienții oncologici povara unei boli incurabile a fost și mai grea.

De aceea, bolnavii de cancer sunt printre cei mai afectați în pandemie. Diagnosticul întârzie, iar îngrijirea de care au nevoie este amânată sau chiar anulată. Bolnavii incurabili au devenit, “ceilalți”, pacienții despre care se vorbește mai puțin,  pentru care se donează mai puțin, care sunt ajutați mai puțin.

Pacienții incurabili au nevoie de noi, mai mult ca oricând. Listele de așteptare sunt cumplit de lungi. Cererea era uriașă și înainte – există peste jumătate de milion de pacienți oncologici în evidența medicilor de familie – însă în pandemie solicitările au crescut dramatic. HOSPICE Casa Speranței lansează, din nou, un apel public în numele pacienților oncologici: #facemloc și pentru ei.

Provocarea sportivă de acasă ~ 2020

Ai o provocare sportivă de acasă? Fie că vrei să mergi ori sa alergi pe bandă 10km în fiecare zi, să sari coarda de 100 ori, să ridici greutăți sau să faci abdomene și genoflexiuni, poți

5 Donatii

Alexandru V.

30 RON
Puțin câte puțin realizăm cu toții lucruri mărețe! Trebuie doar să îndrăznim! Bucurii & sănătate tuturor!
18 Apr 2020

Anonymous

100 RON
17 Apr 2020

Anonymous

50 RON
13 Apr 2020

Vio Barbu

300 RON
13 Apr 2020

Cristina-Nicoleta Ioana

100 RON
13 Apr 2020