Mirabela Ioana - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Fac bine de acasă. Mirabela Ioana

580 RON Donatii stranse
100% Complete
500 RON Target
5 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Fac bine de acasă!

Înainte de toate...te rog să citești până la capăt! Este important atât pentru mine, cât și pentru tine. Am acceptat provocarea HOSPICE de a realiza 15 genuflexiuni/zi, timp de patru săptămâni. În acest mod, m-am alăturat inițiativei #TeamHOSPICE Challenge.

Te provoc și eu pe tine să faci mișcare alături de mine și, de asemenea, să mă susții în mediul virtual și să faci un bine realizând o donație pentru HOSPICE Casa Speranței! Așa că…nu mai sta pe gânduri: SHARE-UIEȘTE și DĂRUIEȘTE.

Mulțumesc anticipat pentru suportul tău virtual!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Cancerul nu stă la distanță!

Bolnavii de cancer din România sunt printre cei mai vulnerabili în fața infectării cu noul coronavirus. Suntem în situație de criză, iar spitalele din sistemul de stat sunt nevoite să ia măsuri și se pregătesc pentru ce va urma.

În acest moment, pacienții oncologici sunt pur și simplu trimiși acasă, uneori fără tratament. Sunt vulnerabili și sunt sunt cei mai predispuși la infectarea cu COVID-19 și potențiala propagare.

 

Facem un apel către toți oamenii de bine: vă rugăm să ne ajutați să nu îi abandonăm pe bolnavii de cancer! Sunt părinții noștri, prietenii noștri, colegii noștri, vecinii noștri, poate copiii noștri.

5 Donatii

Alexandru V.

30 RON
Puțin câte puțin realizăm cu toții lucruri mărețe! Trebuie doar să îndrăznim! Bucurii & sănătate tuturor!
18 apr 2020

Anonymous

100 RON
17 apr 2020

Anonymous

50 RON
13 apr 2020

Vio Barbu

300 RON
13 apr 2020

Cristina-Nicoleta Ioana

100 RON
13 apr 2020