Andrei Iacob - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Fac bine de acasă. Andrei Iacob

1,015 RON Donatii stranse
100% Complete
1,000 RON Target
15 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

De-a lungul timpului am participat în mod colectiv la diverse acțiuni caritabile, însă până acum nu am avut curajul necesar unei implicări individuale, dar a venit momentul unei schimbări, o implicare directă.

 Așadar, am acceptat cu o deosebită placere sa iau parte la proiectul #TeamHOSPICEChallenge și sa devin o voce a pacienților greu încercați de soartă.

 Având în vedere că traversăm o perioadă de criză, iar limitele societății în care trăim au putut fi observate, este nevoie de o bună conștientizare și solidaritate a oamenilor, înțelegând ca singurul lucru important spre care trebuie să ne îndreptăm atenția și energia este VIAȚA.

 Bolile incurabile și cancerul nu știu sa păstreze distanța, tratamentele și durerea nu pot fi puse pe pauză, lupta este continuă și se desfășoară într-un ritm alarmant.

 Acum, mai mult ca oricând, este important sa fim solidari, să ne ajutăm unii pe alții și să avem grijă de cei mai vulnerabili dintre noi. Binele nu poate fi amânat, pentru ei "mai târziu" poate fi prea târziu.

 Dat fiind contextul actual și imposibilitatea de a desfășura activități fizice în aer liber, am ales sa fac mișcare acasă. În perioada 13 aprilie - 10 mai, voi executa zilnic 200 de flotări, 200 de genuflexiuni și 200 de abdomene. Voi fi motivat sa duc la bun sfârșit acest proiect, știind că undeva, în ochii unui copil există o strălucire pură, un chip este acoperit de un zâmbet cald și o inimă poartă o fărâmă de speranță.

 Împreună suntem mai puternici și vom reuși să aducem bucurie!

 Vă mulțumesc din suflet pentru înțelegere și pentru ajutor!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

#facemloc și pentru ei

Bolnavii de cancer au primit două lovituri în pandemie: o dată din cauza COVID, apoi pentru că au avut cu greu acces la îngrijirea de care au urgent nevoie.  Noul coronavirus ne-a schimbat tuturor viețile și a afectat întreaga societate, însă în același timp a schimbat radical activitatea spitalelor care nu tratează Covid-19, iar pentru pacienții oncologici povara unei boli incurabile a fost și mai grea.

De aceea, bolnavii de cancer sunt printre cei mai afectați în pandemie. Diagnosticul întârzie, iar îngrijirea de care au nevoie este amânată sau chiar anulată. Bolnavii incurabili au devenit, “ceilalți”, pacienții despre care se vorbește mai puțin,  pentru care se donează mai puțin, care sunt ajutați mai puțin.

Pacienții incurabili au nevoie de noi, mai mult ca oricând. Listele de așteptare sunt cumplit de lungi. Cererea era uriașă și înainte – există peste jumătate de milion de pacienți oncologici în evidența medicilor de familie – însă în pandemie solicitările au crescut dramatic. HOSPICE Casa Speranței lansează, din nou, un apel public în numele pacienților oncologici: #facemloc și pentru ei.

Provocarea sportivă de acasă ~ 2020

Ai o provocare sportivă de acasă? Fie că vrei să mergi ori sa alergi pe bandă 10km în fiecare zi, să sari coarda de 100 ori, să ridici greutăți sau să faci abdomene și genoflexiuni, poți

15 Donatii

Anonymous

50 RON
08 May 2020
06 May 2020
06 May 2020

Anonymous

100 RON
23 Apr 2020
20 Apr 2020

Mădălina Baltaretu

100 RON
19 Apr 2020

Anonymous

100 RON
Bunătatea să-ți fie răsplătită, om drag! Succes!;)
17 Apr 2020
Putin cu putin face mult!
16 Apr 2020
16 Apr 2020
DAR DIN DAR SE FACE RAI !
15 Apr 2020

CND 81

75 RON
Poate nu doar dați "Like", peste 135 de plăcuturi si 5 donații...
15 Apr 2020
13 Apr 2020

Anonymous

100 RON
E doar primul pas! Dar totul merită... aștept să escaladă din nou împreună înălțimi cu o frumusețe rară!!!
13 Apr 2020
Sănătate,solidaritate,iubire!
13 Apr 2020
Bravo Andrei !! Mult succes in continuare :)
13 Apr 2020