Violeta Slavitescu - Fundația HOSPICE Casa Speranței

360 de km pentru copiii si adultii de la HOSPICE Casa Sperantei

460 RON Donatii stranse
92% Complete
500 RON Target
3 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Anul trecut, in luna Mai, adunam echipa verde pentru cel mai frumos semimaraton de solidaritate. Din pacate nu putem face acelasi lucru acum, dar asta nu ne impiedica sa ramanem in Team Hospice. Voi alerga zilnic minim 12 km din 13 Aprilie in 10 Mai si voi creste distanta in ultima saptamana astfel incat la final sa ajung la 360 de km.

De ce 360? Pentru ca aceasta este distanta de la Bucuresti la Alba Iulia si acum, mai mult decat oricand, trebuie sa ramanem uniti. Si 360 pentru ca asa tare as vrea uneori sa ma invart la 360 de grade si tot ce este rau sa dispara. Dar nu merge asa,  de aceea am nevoie de voi pentru a trece peste aceasta perioada, de doua ori mai grea.

Prin urmare - eu alerg 360 de km in tricoul verde (voi posta rezultatul zilnic) iar voi ne puteti ajuta cu o donatie, accesand link-ul de mai jos. Puteti cumpara kilometri in una din cele 28 de curse pe care le dedic copiilor si adultilor de la Hospice Casa Speranței. Am mai spus - pentru societate sunt pacienti, pentru mine sunt cea mai frumoasa familie.  

Ajuta-ne sa ramanem impreuna!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

#facemloc și pentru ei

Bolnavii de cancer au primit două lovituri în pandemie: o dată din cauza COVID, apoi pentru că au avut cu greu acces la îngrijirea de care au urgent nevoie.  Noul coronavirus ne-a schimbat tuturor viețile și a afectat întreaga societate, însă în același timp a schimbat radical activitatea spitalelor care nu tratează Covid-19, iar pentru pacienții oncologici povara unei boli incurabile a fost și mai grea.

De aceea, bolnavii de cancer sunt printre cei mai afectați în pandemie. Diagnosticul întârzie, iar îngrijirea de care au nevoie este amânată sau chiar anulată. Bolnavii incurabili au devenit, “ceilalți”, pacienții despre care se vorbește mai puțin,  pentru care se donează mai puțin, care sunt ajutați mai puțin.

Pacienții incurabili au nevoie de noi, mai mult ca oricând. Listele de așteptare sunt cumplit de lungi. Cererea era uriașă și înainte – există peste jumătate de milion de pacienți oncologici în evidența medicilor de familie – însă în pandemie solicitările au crescut dramatic. HOSPICE Casa Speranței lansează, din nou, un apel public în numele pacienților oncologici: #facemloc și pentru ei.

Provocarea sportivă de acasă ~ 2020

Ai o provocare sportivă de acasă? Fie că vrei să mergi ori sa alergi pe bandă 10km în fiecare zi, să sari coarda de 100 ori, să ridici greutăți sau să faci abdomene și genoflexiuni, poți

3 Donatii

360 RON
Vio, cred ca nu intamplator ai ales sa alergi 360 km. Te sustin sa veghezi 360 grade asupra prietenilor nostri. Felicitari!
20 Apr 2020

Anonymous

50 RON
Mulțumim pentru exemplul ! Spor la alergat !
18 Apr 2020

FN

50 RON
Bravo! Alergare placuta!
13 Apr 2020