Violeta Slavitescu - Fundația HOSPICE Casa Speranței

360 de km pentru copiii si adultii de la HOSPICE Casa Sperantei

460 RON Donatii stranse
92% Complete
500 RON Target
3 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Anul trecut, in luna Mai, adunam echipa verde pentru cel mai frumos semimaraton de solidaritate. Din pacate nu putem face acelasi lucru acum, dar asta nu ne impiedica sa ramanem in Team Hospice. Voi alerga zilnic minim 12 km din 13 Aprilie in 10 Mai si voi creste distanta in ultima saptamana astfel incat la final sa ajung la 360 de km.

De ce 360? Pentru ca aceasta este distanta de la Bucuresti la Alba Iulia si acum, mai mult decat oricand, trebuie sa ramanem uniti. Si 360 pentru ca asa tare as vrea uneori sa ma invart la 360 de grade si tot ce este rau sa dispara. Dar nu merge asa,  de aceea am nevoie de voi pentru a trece peste aceasta perioada, de doua ori mai grea.

Prin urmare - eu alerg 360 de km in tricoul verde (voi posta rezultatul zilnic) iar voi ne puteti ajuta cu o donatie, accesand link-ul de mai jos. Puteti cumpara kilometri in una din cele 28 de curse pe care le dedic copiilor si adultilor de la Hospice Casa Speranței. Am mai spus - pentru societate sunt pacienti, pentru mine sunt cea mai frumoasa familie.  

Ajuta-ne sa ramanem impreuna!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Cancerul nu stă la distanță!

Bolnavii de cancer din România sunt printre cei mai vulnerabili în fața infectării cu noul coronavirus. Suntem în situație de criză, iar spitalele din sistemul de stat sunt nevoite să ia măsuri și se pregătesc pentru ce va urma.

În acest moment, pacienții oncologici sunt pur și simplu trimiși acasă, uneori fără tratament. Sunt vulnerabili și sunt sunt cei mai predispuși la infectarea cu COVID-19 și potențiala propagare.

 

Facem un apel către toți oamenii de bine: vă rugăm să ne ajutați să nu îi abandonăm pe bolnavii de cancer! Sunt părinții noștri, prietenii noștri, colegii noștri, vecinii noștri, poate copiii noștri.

3 Donatii

360 RON
Vio, cred ca nu intamplator ai ales sa alergi 360 km. Te sustin sa veghezi 360 grade asupra prietenilor nostri. Felicitari!
20 apr 2020

Anonymous

50 RON
Mulțumim pentru exemplul ! Spor la alergat !
18 apr 2020

FN

50 RON
Bravo! Alergare placuta!
13 apr 2020