Antonia Maria Arapalescu - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Fac bine de acasă. Shave to save

850 RON Donatii stranse
85% Complete
1,000 RON Target
10 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

HOSPICE are nevoie de ajutorul nostru acum mai mult decât oricând.

Timp de un an am încercat să îi ajut pe pacienții noștri cu boli incurabile, dar acum singurul mod în care îi pot ajuta este să stau la distanță. Asta nu înseamnă totuși că nu pot face nimic.

Am decis că pentru a ajuta pacienții HOSPICE mă voi tunde și îmi voi dona părul la finalul campaniei de strangere de fonduri. Asta am decis eu că voi face dacă voi strânge suma de 500 de lei, donații pentru pacineții de la noi. Sper să îmi fiți alături și să mă ajutați să ajut.

Nicio donație nu este prea mică și înseamnă foarte mult pentru pacienții HOSPICE. 

Vă mulțumesc foarte mult pentru ajutorul oferit!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

#facemloc și pentru ei

Bolnavii de cancer au primit două lovituri în pandemie: o dată din cauza COVID, apoi pentru că au avut cu greu acces la îngrijirea de care au urgent nevoie.  Noul coronavirus ne-a schimbat tuturor viețile și a afectat întreaga societate, însă în același timp a schimbat radical activitatea spitalelor care nu tratează Covid-19, iar pentru pacienții oncologici povara unei boli incurabile a fost și mai grea.

De aceea, bolnavii de cancer sunt printre cei mai afectați în pandemie. Diagnosticul întârzie, iar îngrijirea de care au nevoie este amânată sau chiar anulată. Bolnavii incurabili au devenit, “ceilalți”, pacienții despre care se vorbește mai puțin,  pentru care se donează mai puțin, care sunt ajutați mai puțin.

Pacienții incurabili au nevoie de noi, mai mult ca oricând. Listele de așteptare sunt cumplit de lungi. Cererea era uriașă și înainte – există peste jumătate de milion de pacienți oncologici în evidența medicilor de familie – însă în pandemie solicitările au crescut dramatic. HOSPICE Casa Speranței lansează, din nou, un apel public în numele pacienților oncologici: #facemloc și pentru ei.

Shave to save ~ 2020

Inspirați de Andrey Baydin și de alte organizații care fac asta de ceva timp în UK și în lume, am introdus și noi pe Galantom provocarea de fundraising Shave to save.  Provocare constă în

10 Donatii

GUF

10 RON
01 May 2020

Anonymous

50 RON
30 Apr 2020

Anonymous

150 RON
21 Apr 2020
Felicitari Maria!
16 Apr 2020

Anonymous

10 RON
15 Apr 2020
13 Apr 2020

Anonymous

200 RON
13 Apr 2020

Anonymous

50 RON
13 Apr 2020

Anonymous

150 RON
13 Apr 2020
13 Apr 2020