Fac bine de acasă. Bogdan Țică

 

Bogdan Țică Fundația HOSPICE Casa Speranței

45.333333333333% Complete
1,360 RON
Sumă strânsă
3,000 RON
Target
11
Donații
Vreau să fac o donaţie!

*English below*

Chiar dacă acum pandemia de COVID-19 reprezintă o prioritate, asta nu înseamnă că alte boli au luat o pauză. HOSPICE Casa Speranței este o fundație care funcționează în întregime pe baza donațiilor celor care își permit să le facă. Desfășurarea activităților de strângere de fonduri este însă acum îngreunată.

În următoarele 30 de zile voi dovedi cât de mult poți face pentru tine și pentru cei din jurul tău, indiferent câte resurse ai la îndemână. Voi face câte un antrenament zilnic folosind doar greutatea corpului meu, două haltere, o saltea de fitness și cei 3 metri ai camerei mele. Provocarea va consta în extinderea cu 5 minute în fiecare zi a duratei antrenamentului. Astfel, de la 5 minute în prima zi antrenamentul se va extinde până la 2 ore și jumătate!

Sper ca provocându-mă astfel să te inspir și pe tine, cititorule,să ai grijă de sănătatea ta folosind ceea ce ai la îndemână. Dacă poți, sper că vei susține în același timp echipa HOSPICE în a avea grijă și în această perioadă de cei care au nevoie, donând mai jos!

English: 

Even if right now the COVID-19 pandemic is a priority, it does not mean that other illnesses have taken a break. HOPSICE „Casa Speranței” is a foundation based entirely on the donations of those who afford to make them. Organizing fundraising activities is now, however, very difficult.

In the next 30 days I will prove just how much you can do for yourself and for those around you, no matter how many resources you have. I will train daily using only my bodyweight, two dumbbells, a fitness mattress and the 3 meters of my room. The challenge will be extending the duration of the training by 5 minutes every day. Thus, starting with 5 minutes on the first day the training will extend to 2 and a half hours by the end!

I hope that by challenging myself I will inspire you, reader, to take care of your health by using whatever you have at your disposal. I also hope that, if you can, you will support the HOPSICE team in helping those who need it most by donating below!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Bolnavii de cancer au primit două lovituri în pandemie: o dată din cauza COVID, apoi pentru că au avut cu greu acces la îngrijirea de care au urgent nevoie.  Noul coronavirus ne-a schimbat tuturor viețile și a afectat întreaga societate, însă în același timp a schimbat radical activitatea spitalelor care nu tratează Covid-19, iar pentru pacienții oncologici povara unei boli incurabile a fost și mai grea.

De aceea, bolnavii de cancer sunt printre cei mai afectați în pandemie. Diagnosticul întârzie, iar îngrijirea de care au nevoie este amânată sau chiar anulată. Bolnavii incurabili au devenit, “ceilalți”, pacienții despre care se vorbește mai puțin,  pentru care se donează mai puțin, care sunt ajutați mai puțin.

Pacienții incurabili au nevoie de noi, mai mult ca oricând. Listele de așteptare sunt cumplit de lungi. Cererea era uriașă și înainte – există peste jumătate de milion de pacienți oncologici în evidența medicilor de familie – însă în pandemie solicitările au crescut dramatic. HOSPICE Casa Speranței lansează, din nou, un apel public în numele pacienților oncologici: #facemloc și pentru ei.

Ai o provocare sportivă de acasă? Fie că vrei să mergi ori sa alergi pe bandă 10km în fiecare zi, să sari coarda de 100 ori, să ridici greutăți sau să faci abdomene și genoflexiuni, poți alege să faci asta și să strângi fonduri pentru o cauză socială. Te așteptăm cu provocări sportive de acasă pentru o cauză caritabilă pe Galantom!

 

11 Donații

Felicitări pentru inițiativa!
13 May 2020

Anonymous

75 RON
Felicitari, te sustinem din Baia Mare! Succes!
27 Apr 2020
26 Apr 2020

Anonymous

50 RON
23 Apr 2020

Matusica

75 RON
Felicitări!
23 Apr 2020

Anonymous

150 RON
22 Apr 2020

Anonymous

150 RON
succes in continuare
21 Apr 2020

Benoît & Michèlle

75 RON
Good luck!
13 Apr 2020

Anonymous

600 RON
13 Apr 2020

Anonymous

30 RON
Bafta!
13 Apr 2020

Anonymous

50 RON
13 Apr 2020
Bogdan Țică : Fundația HOSPICE Casa Speranței
Fac bine de acasă. Bogdan Țică