Aleyna Vasilachi - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Fac bine de acasă. Aleyna- HOSvoluntar

250 RON Donatii stranse
100% Complete
150 RON Target
4 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Sunt voluntară din Februarie 2020, am fost prezentă la 2 standuri HOSPICE din Coresi și cred că pot ajuta fundația și de acasă. 

M-am hotărât să aleg TeamHOSPICE Challenge provocarea sportivă de acasă, cu scopul de a strânge fonduri in valoare de 150 de lei, pentru a ajuta pacienții cu boli incurabile de care avem grijă și care, în această perioadă, reprezintă una din cele mai vulerabile categorii de persoane la infecția cu noul coronavirus.

Pentru asta voi face 50 de abdomene/zi, 3000 de pași/zi, 30 de genuflexiuni/zi, planks-1 minut/zi din 13.04 până in 10.05 iar pe voi vă voi ruga să ne sprijiniți cu o donație. Orice sumă conteaza și vă voi fi recunoscătoare pentru asta.

Voi posta zilnic pe Instagram story (Aleyna_vasilachi) și Facebook (Aleyna Vasilachi) pentru a vă arăta că îndeplinesc misiunea. 

Vă mulțumesc!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Cancerul nu stă la distanță!

Bolnavii de cancer din România sunt printre cei mai vulnerabili în fața infectării cu noul coronavirus. Suntem în situație de criză, iar spitalele din sistemul de stat sunt nevoite să ia măsuri și se pregătesc pentru ce va urma.

În acest moment, pacienții oncologici sunt pur și simplu trimiși acasă, uneori fără tratament. Sunt vulnerabili și sunt sunt cei mai predispuși la infectarea cu COVID-19 și potențiala propagare.

 

Facem un apel către toți oamenii de bine: vă rugăm să ne ajutați să nu îi abandonăm pe bolnavii de cancer! Sunt părinții noștri, prietenii noștri, colegii noștri, vecinii noștri, poate copiii noștri.

4 Donatii

Svein Nysaether

150 RON
14 apr 2020
13 apr 2020

Adi

50 RON
13 apr 2020
13 apr 2020