Aleyna Vasilachi - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Fac bine de acasă. Aleyna- HOSvoluntar

250 RON Donatii stranse
100% Complete
150 RON Target
4 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Sunt voluntară din Februarie 2020, am fost prezentă la 2 standuri HOSPICE din Coresi și cred că pot ajuta fundația și de acasă. 

M-am hotărât să aleg TeamHOSPICE Challenge provocarea sportivă de acasă, cu scopul de a strânge fonduri in valoare de 150 de lei, pentru a ajuta pacienții cu boli incurabile de care avem grijă și care, în această perioadă, reprezintă una din cele mai vulerabile categorii de persoane la infecția cu noul coronavirus.

Pentru asta voi face 50 de abdomene/zi, 3000 de pași/zi, 30 de genuflexiuni/zi, planks-1 minut/zi din 13.04 până in 10.05 iar pe voi vă voi ruga să ne sprijiniți cu o donație. Orice sumă conteaza și vă voi fi recunoscătoare pentru asta.

Voi posta zilnic pe Instagram story (Aleyna_vasilachi) și Facebook (Aleyna Vasilachi) pentru a vă arăta că îndeplinesc misiunea. 

Vă mulțumesc!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

#facemloc și pentru ei

Bolnavii de cancer au primit două lovituri în pandemie: o dată din cauza COVID, apoi pentru că au avut cu greu acces la îngrijirea de care au urgent nevoie.  Noul coronavirus ne-a schimbat tuturor viețile și a afectat întreaga societate, însă în același timp a schimbat radical activitatea spitalelor care nu tratează Covid-19, iar pentru pacienții oncologici povara unei boli incurabile a fost și mai grea.

De aceea, bolnavii de cancer sunt printre cei mai afectați în pandemie. Diagnosticul întârzie, iar îngrijirea de care au nevoie este amânată sau chiar anulată. Bolnavii incurabili au devenit, “ceilalți”, pacienții despre care se vorbește mai puțin,  pentru care se donează mai puțin, care sunt ajutați mai puțin.

Pacienții incurabili au nevoie de noi, mai mult ca oricând. Listele de așteptare sunt cumplit de lungi. Cererea era uriașă și înainte – există peste jumătate de milion de pacienți oncologici în evidența medicilor de familie – însă în pandemie solicitările au crescut dramatic. HOSPICE Casa Speranței lansează, din nou, un apel public în numele pacienților oncologici: #facemloc și pentru ei.

Provocarea sportivă de acasă ~ 2020

Ai o provocare sportivă de acasă? Fie că vrei să mergi ori sa alergi pe bandă 10km în fiecare zi, să sari coarda de 100 ori, să ridici greutăți sau să faci abdomene și genoflexiuni, poți

4 Donatii

Svein Nysaether

150 RON
14 Apr 2020
13 Apr 2020

Adi

50 RON
13 Apr 2020
13 Apr 2020