Octavia Tătar - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Fac bine de acasă. Octavia- HOSvoluntar

75 RON Donatii stranse
25% Complete
300 RON Target
1 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Bună, eu sunt Octavia , voluntar Hospice din februarie 2020. Am participat la câteva activități de voluntariat care mi-au plăcut mult dar din păcate activitățile s-au întrerupt pentru protejarea pacienților și de asemenea și a noastră, așa că sunt bucuroasă că pot ajuta de acasă.

Într-adevăr, cancerul nu stă la distanță, iar oamenii trebuie ajutați în continuare așa că  am ales TeamHOSPICE Challenge, provocarea sportivă pentru a vă încuraja să ajutați și voi. Zi de zi voi face cel puțin 30 de minute de fitness în fiecare zi cuprinzând diferite exerciții și 4000 de pași pe zi până pe 10 mai cu speranța să strângem cat mai mult pentru ajutarea acestor oameni vulnerabili. Am să postez activitatea mea pe Instagram la tatar__octavia__


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Cancerul nu stă la distanță!

Bolnavii de cancer din România sunt printre cei mai vulnerabili în fața infectării cu noul coronavirus. Suntem în situație de criză, iar spitalele din sistemul de stat sunt nevoite să ia măsuri și se pregătesc pentru ce va urma.

În acest moment, pacienții oncologici sunt pur și simplu trimiși acasă, uneori fără tratament. Sunt vulnerabili și sunt sunt cei mai predispuși la infectarea cu COVID-19 și potențiala propagare.

 

Facem un apel către toți oamenii de bine: vă rugăm să ne ajutați să nu îi abandonăm pe bolnavii de cancer! Sunt părinții noștri, prietenii noștri, colegii noștri, vecinii noștri, poate copiii noștri.

1 Donatii

Anonymous

75 RON
14 apr 2020